icon

Kozí kolostrum, používáte?

sarka11
5. čer 2013

Používáte někdo? Jaké s tím máte zkušenosti?

beponka
6. čer 2013

Tak u nás doma nepoužíváme přímo kozí, ale kravské a konkrétně od LR. používá ho manžel a opravdu to pomáhá. vždy celou zimu nosil různé nemoci domů, ale letos max. chvilkové nachlazení a je dobrý. funguje.

drmax
24. pro 2013

nemohu jinak než souhlsit s beponkou, používáme celá rodina a je to super

vendisek23
29. led 2014

My na synovi teď testujeme od LR a po 2 dnech parádní obrat. Též se do toho sama pustím.

vladenadrabova
1. lis 2016

My používáme kozí kolostrum Bioalis a mohu jen doporučit. Minimálně za vyzkoušení to stojí každému. 😉 A myslím, že pokud vám takto vyhovuje LR, tak na Bioalis nedáte dopustit.

dana3262
2. lis 2016

@vladenadrabova a to jsou jen kapsle? Jak je mohou užívat deti? Otevrenim kapsle? Uvnitr je přímo colostrum nebo prášek? Děkuji

darija06
20. kvě 2019

@dana3262 Co jsem četla recenze na Bioalis, tak žádná sláva, takže jsem radši objednala to kolostrum od Betuli, dávám ho i dětem, tak jsem zvědavá jestli se to za nějaký čas ukáže, zda to k něčemu bylo. Dětem jsem teď objednala i to jejich nové balení přímo pro děti, kdy jsou ty pilulky měnší a líp se dětem budou polykat.

lucasice
15. srp 2019
Uživatel lucasice je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

Můžu potvrdit, že z vlastní zkušenosti kolostrum od Betuli funguje. Bereme ho obě s dcerou a minimálně rok jsme opravdu nemocné nebyli. Pořídila jsem ho z důvodu, že dcera byla věčně ze školky doma a já už nevěděla co do ní narvat aby byla v pořádku.

calvac
15. srp 2019

@sarka11 meli jsme kozi kolostrum, ctyrmesicni kuru a efekt nula. Od LR jsme meli kravske a taky prd. Syn byva ve svych skoro deviti letech fakt hodne casto nemocny. Nepomohlo nikdy nic, ani byliny, ani homeo, ani vitaminove doplnky.

darija06
26. srp 2019

@lucasice tak to ráda čtu, zatím musím zaklepat, že se nám nemoci vyhýbají tak snad tomu tak i zůstane 🙂

lucasice
21. zář 2019
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od lucasice.

Tak nevím jestli jsme jediní ale já můžu fakt doporučit.

darija06
7. lis 2019

@lucasice My jsme na tom úplně stejně 🙂 snad jsem to nezakřikla, ale od té doby co ho bereme, tak jsme neměli ani rýmu a to je co říct

lucasice
24. led 2020

@darija06 Přesně tak, je skoro konec zimy, kozí kolostrum bereme pravidelně a ani jsme nezakuckali, nezasmrkali 🙂

darija06
21. bře 2020

No díky bohu za něj, protože vzhledem k situaci si myslím, že je to nezbytnost a modlím se, aby ta doba, po kterou jsme ho brali byla dostatečná proto, aby to tělo zvládlo.

xxxx8
24. bře 2022

Ahoj všem. My kolostrum používáme dlouhodobě, kupuji ho sobě i dětem od Betuly a jsem spokojeni, od té doby co ho bereme, tak jsme méně náchylnější k různým nachlazením apod. Zkoušeli jsme i jiné, ale na tohle jsem četla nejlepší recenze, třeba tady to mají pěkně a přehledně napsané https://zivotavyziva.cz/kolostrum/, tak mrkněte, třeba tam najdete nějaké, co vám bude vyhovovat.