icon

Podávání homeopatik. Můžu je rozpustit ve vodě?

macekzn
14. únor 2012

Ahojky všem,potřebuji poradit...Syn 3.5 roku má brát homeopatika 3x denně 3 kuličky,ale nechce je vůbec cumlat.Myslíte že bych je mohla rozpustit ve trošce vody,třeba na čajovou lžičku?Díky za odpovědi.Martina

ffiinnkkaa
14. únor 2012

Určitě to tam i píšou ne, že možno rozpustit i ve vodě 🙂

macekzn
autor
14. únor 2012

Aha,já jsem si toho vůbec nevšimla...díky..přitom je to tak sladoučký,trdlík malej

ffiinnkkaa
14. únor 2012

@macekzn A je to tam? 🙂

macekzn
autor
14. únor 2012

Tak to netuším,nějak jsem to nestudovala 🙂 Vždycky jsem si myslela že se to jen cumlá,ale pak jsem si říkala,jak by to dávali úplně malým prckům

ffiinnkkaa
14. únor 2012

@macekzn No 🙂 Malému to dávám taky tak 🙂

macekzn
autor
14. únor 2012

Tak to je super,moc dík 🙂

petja
13. črc 2012

Ale určo nepodávat ničím kovovým!!!

medvide1
13. črc 2012

Rozpusit je mužeš ale jak se piše výše epodavat na kovové lžičce!!!

fiverka
5. dub 2013

Ahoj, a na kuličky bys neměla sahat rukou a pokládat to na elektrické spotřebiče..Nevím asi to ovlivňuje ty molekulky a jejich účinek🙂. Taky jsem rozpouštěla, pak to dcerka v roce viděla jak to staršímu synkovi sypu do pusy rovnou a od té doby to tak užívá taky🙂

homeopathy
1. srp 2013

Ahoj všem 🙂 U dětí, které ještě nezvládnou kuličky volně rozpustit v pusince, doporučuji, aby jim jejich maminky kuličky rozpustily ve vodě odpovídající cca 1-2 kávové lžičce (dobré je nechat kuličku rozpustit např. v panákové skleničce s trochou vody odpovídající cca 1-2 lžičce, odměřovat na plastové, nikoliv kovové, promíchat, podat a chvíli podržet v ústech, protože homeopatika se vstřebávájí ústní sliznicí. S tím souvisí i potřebný odstup jídla a pití před podáním, který se obecně udává cca 20-30 min. 🙂