icon

2x menstruace při HA

calimero92
29. led 2018

ženy stalo se vám někomu, že při nasezení HA jste první měsíc byly v pohodě a další měsíc jste skoro denně špinily a následně dvakrát v jednom měsíci měli MS? Už mě to celkem otravuje :( ta spotřeba tamponu a o sexu si muzu nechat jen zdat. Vysadit? ci jeste vydrzet a ustaly se to nejak? Diky za zkusenosti. Jinak beru HA Daisenette Neo. Jsou to prášky,které se berou bez pauzy a připománám beru je vždy ve stejný čas, byla jsem na to gynekoložkou upozorněna, že se může objevit špinění když nebudu brát ve stejný čas, ale mám nastavenou upomínku a poctivě beru vždy stejně :(

iny2907
29. led 2018

Ahoj,mě trvalo dokonce 5 měsíců než se to srovnalo.Pak 2 roky pokoj a zase nanovo.Jednalo se o jednofázovou antikoncepci.Pak jsem přešla na třífázovou.

priefi
29. led 2018

@calimero92 Kdyz jsem kdysi zacinala s HA, tak prvni mesic jsem prospinila naprosto cely. Dr.mi rekl, he pry to tak nekdy je. Pak uz to bylo ok. Nejlepe jdelas, kdyz zavolas dr.a poradis se s nim.

calimero92
autor
12. bře 2018

volala jsem , sestřička řekla, že do třech měsíců si tělo zvykne...prdlajz, čtyři dny kdy mi skončila ms a dnes přišla znovu. Beru 4 platíčko.. :(

calimero92
autor
12. bře 2018

nevím mě napsala doktorku tuhle, protože jsem jich vystřídala už několik druhů a vždy jsem trpěla na migrény. U téhle migrény nemám ,ale skoro pořád menstruuju takže to je snad ještě horší. Platím za prášky abych neotěhotněla a stejně nula nula sexu skrz menzes, že logicky...