3 dny bez HA, jak mám brát pilulky dál?
Zdravim,jdu si k vam pro radu,nazor-mozna i zkušenost..Beru uz 3roky HA Lunafem,na tom není nic divného,ale mam problém-prasky jsem brala vždy pravidelne,temer na minutu predne,pred 3dny jsem si ho vzala opozdene a ještě ten den jsme odjely na neplánovanou dovolenou-jenze jsem při baleni spechala a prasky zapomela doma,takze ted jsem si 3dny prasek nevzala-bohužel jsem si vzpomela az pozde na to aby jsem se vratily.O co jde-včera jsme s manželem mely nechraneny sex a ja před chvilkou zacla krvácet-zrejme je telo ,,zblble,, a spustila se ms-to je muj názor.Mate stejny?Zitra se vracíme-mam vzit alespoň ten ctvrtecni prasek?Jeste dodam,ze v nedeli jsem mela polknout poslední tabletku.Diky za názory,rady vsem.Jen si prosim nepiste,ze jsem si udelala problém sama,sama si tlucu hlavou o zed,ale v tom spechu jsem na prasky uplne zapomela..:(

Doporučuji si pořádně pročíst příbalový leták,lze ho i stáhnou na internetu. Máš v něm i postup,jak se zachovat při vynechání tablety v 1.-3. týdnu užívání.Tebe se asi bude týkat ten 3. týden,kde máš 2 možnosti,takže se můžeš sama rozhodnout, co bude pro tebe nejvhodnejší.