icon

Beru antikoncepci a nemám chuť na sex

snehurka200
20. pro 2015

Dobrý den, jsem tu nová, tak nevím, jestli se toto téma již otevřelo... ale přesto. Už 4 roky beru HA YAZ a připadám si jak frigidní ženská emoticon . Plus z jiných zdravotních důvodů mi bylo doporučeno zvážit další užívání Yazu (i když by měla mít malou dávku hormonů). Přemýšlím o užívání Pharmatexu, už ho mám koupený a vyzkoušela jsem ho i při HA a žádnou reakci nemám já ani partner. Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás má podobnou zkušenost s HA (nechuť k sexu)? A jestli se tu najdou nějaké uživatelky Pharmatexu, či jestli nemáte na doporučení nějakou jinou antikoncepci, která s organizmem nebude tolik házet? Děkuji předem. 🙂

cica002
20. pro 2015

Pri uzivani antiko jsem obrecela kazdou reklamu s kotatkem 😀 Chut na sex se vytratila uplne. Nyni po dvou detech kombinujeme Pharmatex,prezervativ a vypocet p/n dnu. Zatim nam to rok funguje bez problemu 🙂 K HA uz bych se nevratila.

ajina17
20. pro 2015

Taky jsem brala yaz a plno dalších nízkohormonálních ..a vysledek? k sexu jsem se musela nutit 😒 takže jsem vysadila.... no a nevím kdy mám dost 😀 používáme pharmatex + výpočet neplodných dnů. Zatím úspěšně 🙂 k HA už se nevrátím...už jen z důvodu nechuti k sexu

pety91
21. pro 2015

Pokud ti nesedí dlouhodobě, tak to lepší nebude 😒 , takže bud změnit na jinou nebo nehormonální. 😲 😲 😉

ducik
21. pro 2015

Brala jsem HA 10 let a sex mi začal připadat jako zbytečná věc. Po vysazení z jiných zdravotních důvodů návrat k původnímu libidu, takže doporučuji zahodit 😉

replykatee
21. pro 2015

Také jsem řešila tenhle problém. Svěřila jsem se doktorovi, ten navrhl prášky změnit za jinou značku. Změna trvala možná týden, kdy se opravdu dostavila chuť na sex. I partner byl příjemně překvapený. Nicméně za dva měsíce jsem byla ve stejné koleji jako u antikoncepce předešlé. Rozhodli jsme se pro druhé dítě, takže jsem vysadila nadobro. Apetit neskutečnej. Ted jsem těhotná a vím, že po šestinedělí budu řešit nejspíš nehormonální tělísko. Jsem totiž lenoch, abychom se "hlídali".