Beru antikoncepci a nemám chuť na sex
Dobrý den, jsem tu nová, tak nevím, jestli se toto téma již otevřelo... ale přesto. Už 4 roky beru HA YAZ a připadám si jak frigidní ženská emoticon . Plus z jiných zdravotních důvodů mi bylo doporučeno zvážit další užívání Yazu (i když by měla mít malou dávku hormonů). Přemýšlím o užívání Pharmatexu, už ho mám koupený a vyzkoušela jsem ho i při HA a žádnou reakci nemám já ani partner. Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás má podobnou zkušenost s HA (nechuť k sexu)? A jestli se tu najdou nějaké uživatelky Pharmatexu, či jestli nemáte na doporučení nějakou jinou antikoncepci, která s organizmem nebude tolik házet? Děkuji předem. 🙂
Taky jsem brala yaz a plno dalších nízkohormonálních ..a vysledek? k sexu jsem se musela nutit 😒 takže jsem vysadila.... no a nevím kdy mám dost 😀 používáme pharmatex + výpočet neplodných dnů. Zatím úspěšně 🙂 k HA už se nevrátím...už jen z důvodu nechuti k sexu
Pokud ti nesedí dlouhodobě, tak to lepší nebude 😒 , takže bud změnit na jinou nebo nehormonální. 😲 😲 😉
Brala jsem HA 10 let a sex mi začal připadat jako zbytečná věc. Po vysazení z jiných zdravotních důvodů návrat k původnímu libidu, takže doporučuji zahodit 😉
Také jsem řešila tenhle problém. Svěřila jsem se doktorovi, ten navrhl prášky změnit za jinou značku. Změna trvala možná týden, kdy se opravdu dostavila chuť na sex. I partner byl příjemně překvapený. Nicméně za dva měsíce jsem byla ve stejné koleji jako u antikoncepce předešlé. Rozhodli jsme se pro druhé dítě, takže jsem vysadila nadobro. Apetit neskutečnej. Ted jsem těhotná a vím, že po šestinedělí budu řešit nejspíš nehormonální tělísko. Jsem totiž lenoch, abychom se "hlídali".

Pri uzivani antiko jsem obrecela kazdou reklamu s kotatkem 😀 Chut na sex se vytratila uplne. Nyni po dvou detech kombinujeme Pharmatex,prezervativ a vypocet p/n dnu. Zatim nam to rok funguje bez problemu 🙂 K HA uz bych se nevratila.