icon

Bolesti po vysazení antikoncepce. Má někdo podobnou zkušenost?

adriana22222
11. lis 2025

Ahoj chtela sem se zeptat zda někdo nema podobny problem. Pred 5 měsíci sem vysadila antikoncepci po 2 letech a každý měsíc po skončení menstruace den na to mi začínají bolesti v podbřišku nejspíš vaječníky trvá to zhruba 7-9 dní a skončí do ovulaci. Řešila sem to s panem gynekologem tam sem mela vsechno v pořádku ale jelikož se mu to proste nezdá tak se chce podivat do břicha laparoskopicky s tim ze mam znovu pokud chci nasadit antikoncepci co to semnou udělá jestli se to náhodou nezlepši. Chtela bych zákroku předejít proto se chci zeptat zda někdo nema podobnou zkušenost děkuji za odpověď

alice180
11. lis 2025

@adriana22222 máš bolesti, gynekologovi se to nezdá, chce to vyšetřit a ty tomu chceš předejít ? Rozumím tomu správně ?

klokanka31
11. lis 2025
@alice180

@adriana22222 máš bolesti, gynekologovi se to nezdá, chce to vyšetřit a ty tomu chceš předejít ? Rozumím tomu správně ?

@alice180 Tak jsou i jiné možnosti než hned operace...

petlep
11. lis 2025

A taky jsou v gynekologii věci, které se jinak než laparoskopicky nezjistí..

alice180
11. lis 2025
@klokanka31

@alice180 Tak jsou i jiné možnosti než hned operace...

@klokanka31 předpokládám, že by ji nenavrhoval je tak ,,pro nic za nic"

misha31
11. lis 2025

A nepatri to proste k ovulacnim bolestem? Me treba trvaji 5 dni a pak je ovu.

adriana22222
autor
11. lis 2025
@misha31

A nepatri to proste k ovulacnim bolestem? Me treba trvaji 5 dni a pak je ovu.

@misha31 No k tomu se taky přikláním a dnes sem byla i na urgentu protože mi nebylo vůbec dobře jsem cely den strašně unavena vyčerpaná přitom spím několik hodin v noci bylo mi na zvracení a brali mi krev i moč i na ultrazvuku břicha sem byla a nezjistili vubec nic ze mam vse v pořádku takze absolutně nevim zda je to jen ovulace nebo neco vážného proto ani sám pan doktor gynekolog neví. A mate jen ty bolesti před ovulaci nebo i jiné příznaky? Dekuji

misha31
11. lis 2025
@adriana22222

@misha31 No k tomu se taky přikláním a dnes sem byla i na urgentu protože mi nebylo vůbec dobře jsem cely den strašně unavena vyčerpaná přitom spím několik hodin v noci bylo mi na zvracení a brali mi krev i moč i na ultrazvuku břicha sem byla a nezjistili vubec nic ze mam vse v pořádku takze absolutně nevim zda je to jen ovulace nebo neco vážného proto ani sám pan doktor gynekolog neví. A mate jen ty bolesti před ovulaci nebo i jiné příznaky? Dekuji

@adriana22222 mam bolesti na jedne strane v podbrisku - nekdy to trva 2 dny, leckdy i 5 dni - tesne pred ovu. Jine priznaky nepocituji, snad jen vetsi chut na sex.
A nemas treba tak velky strach, ze to je proste nejaka nemoc az jsi z toho v prcicich i psychicky? A pak clovek muze byt unaveny a vse mozne.

adriana22222
autor
11. lis 2025
@misha31

@adriana22222 mam bolesti na jedne strane v podbrisku - nekdy to trva 2 dny, leckdy i 5 dni - tesne pred ovu. Jine priznaky nepocituji, snad jen vetsi chut na sex.
A nemas treba tak velky strach, ze to je proste nejaka nemoc az jsi z toho v prcicich i psychicky? A pak clovek muze byt unaveny a vse mozne.

@misha31 No poslední dva dny je to možný te to mam spojené s psychikou ale předešlé dny sem ty bolesti pociťovala i kdyz jsem mela zaneprázdněnou hlavu a ani na to nejak nepomyslela fakt uz si nevim rady zkusim jeste nasadit tu antikoncepci jestli nepomůže ale stejne se asi nevyhnu ty laparoskopii pokud budu chtít druhé dítě je to na prd děkuji za odpověď