icon

Dana tělísko. Máte některá? Jak jste spokojené?

lenockaa100
5. únor 2020
lenickamimi
5. únor 2020

@lenockaa100 ahoj no tak já jsem měla Danu asi tak 4 roky a i když jsem na kontroly chodila pravidelně tak mě zarostla do čípku a když to pak vytahovali tak to strašně bolelo a dost jsem pak 3 dny krvacela

klarkamamka
5. únor 2020

Také by mě to zajímalo, mám již porod za sebou, tak jsem přemýšlela o tělísku. Našla jsem tenhle zajímavý článek, ale je tam dost možností a nevím pro které se rozhodnout?
https://www.rodicov.cz/nitrodelozni-telisko-nen...

agneska7
5. únor 2020

Taky mě zajímá já se pořád rozhoduju, rozhoduju až pak bude pozdě 🤣 jinak já se bojím že se prostě pohne a otehotnim i s tělískem taky hodně přemýšlím o pharmatexu ktery si asi koupím

klarkamamka
5. únor 2020

@agneska7 O tom jsem četla, ale bála bych se toho zápachu?
To by asi manželovi nebylo příjemné :D
Každopádně by mě zajímalo, jak na to muži reagují, i na to - nemoci se mýt (to si neumím představit) ;) ...

agneska7
5. únor 2020

@klarkamamka tak ten pach pharmatexu je to nejmenší co by mě trápilo 🤣

lenockaa100
autor
6. únor 2020

@agneska7 tak nechapem ako by sa to mohlo pohnut

agneska7
6. únor 2020

@lenockaa100 úplně normálně co na tom nechápeš ?????

agneska7
6. únor 2020

Přečti si třeba tady 🤣

lenockaa100
autor
6. únor 2020

@agneska7 ok diky neviem čo je k smiechu ja som o tom nikdy necita tak mi to přišlo divně ale už chapem

agneska7
6. únor 2020

@lenockaa100 ne ne nic není k s míchu právě že si o tom musí člověk přečíst ve více článků , diskuzi a pak si udělá obrázek 😉

lenockaa100
autor
6. únor 2020

@agneska7 no to je pravda

lucitka91
6. únor 2020

@lenockaa100 Danu jsem měla cca 5 let, protože jsem nemohla mít hormonální antikoncepci. Tehdy mě vyšla na cca 1.500,- Kč. Při změně gynekologa mi bylo řečeno, že se vůbec diví, že mi ji jako nerodičce dali. Zavedení bylo dost bolestivé ale na 5 let jsem měla klid. Pak jsem se hodně bála vytáhnutí,po zážitků ze zavádění. Nakonec to jen trošičku štiplo a bylo hotovo. Už před zavedením jsem měla bolestivý průběh menstruace a to se po zavedení nezměnilo. Menstruaci jsem měla pravidelnou a ani partner si nestežoval, že by cokoliv cítil.

evakolcheva
6. únor 2020

Ahoj, já měla 5 let telisko Mirena. Byla jsem neskutečně spokojena. Žádné splnění ani krvácení. Zavedení i vytažení bez problémů. Měla jsem ji jako nerodicka, nyní čekám každým dnem na to, kdy pojedu do porodnice 😉