Genitální herpes, rychlý úbytek na váze, změna HA

ndolakova
2. únor 2015

ahoj holky .prodělala velmi bolestivý genitální herpes, po uzdravení jsem začala držet dietu, a za 3 týdny váha spadla o 4 kg níže, dále co vím, že jeden prášek z posledního týdne jsem vyzvracela, jelikož jsem měla střevní potíže... ( to všechno proběhlo během jednoho měsíce)Dále už druhý měsíc testuji nové prášky, ( přecházela jsem z lunafemu- jelikož mě při ní hrozně bolelo v podbřišku na rhonyu, ta mi neudělala dobře, měla jsem po ní závratě, střevní potíže a nakonec mi byla nasazena mistra, kterou tedy beru tento měsíc prvně)... s přítelem máme pravidelný sex, cca ob den, test jsem si dělala dnes, byl negativní, ale ani nevím, jestli by vyšel, jelikož ani nevím, kdy by se to mohlo stát,když spolu spíme prakticky pořád... ( nevím ovu. dny, a přesně ani nevím, který vyzvracený prášek to byl) myslím, že tyto problémy spíše naznačují, že tělo neví, co má dělat dřív, tudíž bych těhotenství vyloučila, ale ráda bych znala váš názor a vaši radu, proč se menstr. nedostavila. PŘEDEM VELMI DĚKUJI ZA vaše názory a co dělat?.. mám zavolat alespoň své gynekoložce a optat se jí na příčinu? co by jste dělaly vy? 🙂.. zítra mám začít brát nové plato prášků... ale menstruace nikde.... mám pokračovat v braní nového plata?

hanyzka11
2. únor 2015

@ndolakova no myslím, že tělo má dost co dělat po takových problémech. Prostě zajdi na gyndu a domluv se s doktorkou, co dál. Podle mě jí nebude připadat divné, že se jdeš poradit, když jsi toho měla teď tolik.

ndolakova
autor
2. únor 2015

děkuju moc za názor, právě už jsem z toho taková nesvá, jsem v té ordinaci pomalu víc, jako doma.. už je mi to takové blbé, ale nechci nic zanedbat...

hanyzka11
2. únor 2015

@ndolakova jako to bych neřešila. myslím, že doktoři jsou zvyklý na horší věci 🙂 pak písni, jak jsi dopadla.