icon

HA a injekce proti trombóze. Může se HA během injekcí užívat?

bvl
24. led 2020

Hezky vecer vsem,
dnes jsem si privodila uraz pri lyzovani v Italii ( ceka me operace), dostala jsem injekce proti tromboze. Beru HA a uplne jsem se na klinice v It zapomnela zeptat, jestli ji mam dal uzivat nebo ji nebrat. Muze se behem pichani injekci proti tromboze brat HA? Dekuji

surikata131
24. led 2020

@bvl radsi bych nebrala, protože ha stejně jako imobilizace zvyšuje riziko trombozy

amazonkajanik
24. led 2020

@bvl raději bych vysadila a ještě jim to řekla. Když jsem vloni šla na ortopedickou operaci,hlásila jsem, že podstupuji hormonální léčbu. Tak mi dávali na nohy víc bandaze,aby se tromboze předešlo. A to jsem v den operace už prášek neměla

vitezove
24. led 2020

HA riziko trombózy zvyšuje. Ale upřímně bych jim spíš zavolala a zeptala se. Když je vysadíš, tak nejspíš dostaneš ms tak to bych řekla, že při operaci taky není nic příjemného.

manaradek1986
25. led 2020

Zdravím.. potřebuji řadu beru antikoncepci ebelya a potřebuji o týden posunout menstruaci . Můžete my poradit díky

vitezove
25. led 2020

@manaradek1986 A s čím chceš pomoci? Já tu HA neznám, je to klasická HA kde je každý lék stejný? Bereš je 21 dní a pak pauza? Nebo jsou tam některé pilulky jiné?
Pokud verze A, tak normálně ber prášky bez pauzy do kdy potřebuješ a pak si udělej klasickou pauzu na ms. Nic se nezmění. Pokud verze B, tak to chce zavolat doktorce a poradit se s ní.

amazonkajanik
25. led 2020

@manaradek1986 chytrý strejda google našel tohle, takže asi tak...