icon

Intimní dotaz. Po antikoncepci přešla chuť na sex?

30. bře 2021

Holky mam prosbu a potřebuji uklidnit. Začala jsem brát antikoncepci Katya a po 2 měsících užívá!ní jsem jí musela vysadit protože mě naprosto přešla chuť na sex. S manželem máme sex výborný ale z nějakého důvodu mě to přešlo a nedokážu se ani ,,udělat".A přitom manžel je šikovnej a vždy čeká na mě. Drží se toho,, nejdřív ty a pak já".
Zároveň upozorňuji, že je toho v poslední době hodně+hlídání dětí taky nulové.
Co se to tedy děje? Jsem já nějaká rozbitá nebo je to jen tou zatracenou dobou? Děkuji za všechny odpovědi budu rada za jakoukoliv radu. Děkuji

autor
Autor odpověď smazal
mamikry
30. bře 2021

Mozna jedno s druhym. Me antikoncepce tlumila neskutecne. Na druhou stranu ale unava z prcku a stres taky muze sehrat svoje. Cloveku porad jede neco v hlave a nedokaze se uvolnit.

zlorenka
30. bře 2021

Mně to prášky dělaly taky. Říká se, že tři měsíce trvá, než si to tělo přebere. Tak bych tomu ještě měsíc dala a šla si pro jiný, případně zvážila třeba Mirenu na 5 let... 🙂

keksik002
30. bře 2021

Antikoncepce to delat muze, muzete zkusit zmenit prasky.. Jinak ano, taky funguje stres a nervy z teto doby. Zkusila bych zmenit antikoncepci a zkuste si udelat den v tydnu cas jen pro sebe, manzel se o deti urcite postara, dejte si vanu, prochazku nebo cokoliv co mate rada.. Uvidite ze vam bude lip 🙂

anet_98
31. bře 2021

Já antikoncepci vysazovala přesně kvůli tomu, že se mi vytratilo libido (neměla jsem chuť třeba 3 měsíce a nutila jsem se do sexu s přítelem) a hlavně jsem byla úplně psychicky rozhozená (brečení u reklam se štěňátka, atd.). Po druhým dítěti půjdu rozhodně do nehormonální metody antikoncepce 😅