Jak vybrat správnou velikost kondomu?
Máme takový problém, že manželovi sklouzává kondom. Rozlišují se nějak velikosti? A pokud ano jak poznat správnou velikost. Na krabičce jsme žádné označení velikostí nenašli.
Asi má malýho pindíka 😀😀
@sagitta33 ještě jsem nenarazila na kondomy, ze kterých by to nebylo patrné. Buď je ta velikost součástí názvu (jako číslice nebo slovem Classic, XXL, apod.), nebo je tam obrázek kondomu s uvedeným průměrem, popř. obrázek letokruhů, kdy jeden je zvýrazněný a čím je blíže středu, tím menší je ta velikost kondomu, popř. je to uvedeno v popisu. Nic takového tam nevidíš? A klouže opravdu kvůli velikosti? Není špatně nasazený?
@sagitta33 ještě jsem nenarazila na kondomy, ze kterých by to nebylo patrné. Buď je ta velikost součástí názvu (jako číslice nebo slovem Classic, XXL, apod.), nebo je tam obrázek kondomu s uvedeným průměrem, popř. obrázek letokruhů, kdy jeden je zvýrazněný a čím je blíže středu, tím menší je ta velikost kondomu, popř. je to uvedeno v popisu. Nic takového tam nevidíš? A klouže opravdu kvůli velikosti? Není špatně nasazený?
@anonym_7a21a0 Název Classik tam asi byl, jsem nepochopila že to je velikost.🙈
V obchodě bych řekla, že jsou převážně regular, classic apod, prostě průměr. Vyjímečně XXL, malý podle mě vůbec. chce to projít weby lékáren, nebo eshopů, kde je výběr větší.
@anonym_7a21a0 Název Classik tam asi byl, jsem nepochopila že to je velikost.🙈
@sagitta33 classic označuje šířku 56 mm, z menších se dělají i 53, 49 a 47. Když mrkneš třeba na Alzu, tak tam u nich mají v popisu i obvody pro ty jednotlivé velikosti, tak můžete doma v rámci hrátek poměřit a vybrat tu správnou ;)
Určitě budou nějaké velikosti, kolegyně vždycky sháněla pro manžela ty větší, co tak pamatuji a mám dojem že chodila pro ně do lékárny. Třeba by ti mohli poradit.
@sagitta33 classic označuje šířku 56 mm, z menších se dělají i 53, 49 a 47. Když mrkneš třeba na Alzu, tak tam u nich mají v popisu i obvody pro ty jednotlivé velikosti, tak můžete doma v rámci hrátek poměřit a vybrat tu správnou ;)
@anonym_7a21a0 Na jedné krabičce je malým písmen 56 na druhý 49, ale velikostně mi přijdou stejný.
Zkus lékárny, mají větší výběr
@baskervile Jako nejmenší velikost jsem našla 45 ale je na délku 16 cm 😲 a obvod 9-10 cm. To jako vážně, není 16 cm už větší průměr?
@eviicka a jako první sex bez ochrany? Když nikdy nemáš jistotu? Ono i oralem se dá přenést víc a i u prvního sexu bych teda nechtěla otěhotnět. Pak se divíme, že stoupá zase HIV a žloutenky atd. Protože všichni pořád naivně doufají ve věrnost. V cizině to je naopak, žádný chlap by to bez kondomu nenavrhnul a ženská by to ani nedovolila. Jde o zdraví. Romantika jde stranou.
@eviicka a jako první sex bez ochrany? Když nikdy nemáš jistotu? Ono i oralem se dá přenést víc a i u prvního sexu bych teda nechtěla otěhotnět. Pak se divíme, že stoupá zase HIV a žloutenky atd. Protože všichni pořád naivně doufají ve věrnost. V cizině to je naopak, žádný chlap by to bez kondomu nenavrhnul a ženská by to ani nedovolila. Jde o zdraví. Romantika jde stranou.
@barmil Jenže s ochranou se ti děti nenarodí.😉
@barmil tak pokud jim bylo dejme tomu 17 a chodili spolu půl roku (soudím dle sebe i pár kamarádek) a oba bez zkušeností (což v tom věku je obvykle patrné, navíc něco, kde není moc důvod lhát)...
Co se týká věrnosti ve vztahu, tam už je to trochu jiná diskuze... jenže to se může přihodit během života kdykoliv.
Jeden dotaz na velikosti kondomů a tolik moralistek a keců 🙈 kdyby se každý staral o sebe, to by byl na světě klid 🙏😃
@barmil tebe fakt tak moc trápí, že před deseti lety ňákej kluk s holkou měli svůj první sex bez kondomu? 😀 😀 ty asi nemáš moc záživnej život, že?
@baskervile Jako nejmenší velikost jsem našla 45 ale je na délku 16 cm 😲 a obvod 9-10 cm. To jako vážně, není 16 cm už větší průměr?
@sagitta33 však ho nemusíš vyrolovat až do konce, délku máš podle potřeby, 16 cm je maximální délka.

strejda google našel toto https://www.klinikshop.cz/novinky/kondomy-miste...