icon

Jak vybrat správnou velikost kondomu?

sagitta33
20. bře 2026

Máme takový problém, že manželovi sklouzává kondom. Rozlišují se nějak velikosti? A pokud ano jak poznat správnou velikost. Na krabičce jsme žádné označení velikostí nenašli.

hojda
20. bře 2026
anonym_52ca65
20. bře 2026

Asi má malýho pindíka 😀😀

anonym_7a21a0
20. bře 2026

@sagitta33 ještě jsem nenarazila na kondomy, ze kterých by to nebylo patrné. Buď je ta velikost součástí názvu (jako číslice nebo slovem Classic, XXL, apod.), nebo je tam obrázek kondomu s uvedeným průměrem, popř. obrázek letokruhů, kdy jeden je zvýrazněný a čím je blíže středu, tím menší je ta velikost kondomu, popř. je to uvedeno v popisu. Nic takového tam nevidíš? A klouže opravdu kvůli velikosti? Není špatně nasazený?

sagitta33
autor
20. bře 2026
@anonym_7a21a0

@sagitta33 ještě jsem nenarazila na kondomy, ze kterých by to nebylo patrné. Buď je ta velikost součástí názvu (jako číslice nebo slovem Classic, XXL, apod.), nebo je tam obrázek kondomu s uvedeným průměrem, popř. obrázek letokruhů, kdy jeden je zvýrazněný a čím je blíže středu, tím menší je ta velikost kondomu, popř. je to uvedeno v popisu. Nic takového tam nevidíš? A klouže opravdu kvůli velikosti? Není špatně nasazený?

@anonym_7a21a0 Název Classik tam asi byl, jsem nepochopila že to je velikost.🙈

betelgeuzz
20. bře 2026

V obchodě bych řekla, že jsou převážně regular, classic apod, prostě průměr. Vyjímečně XXL, malý podle mě vůbec. chce to projít weby lékáren, nebo eshopů, kde je výběr větší.

anonym_7a21a0
20. bře 2026
@sagitta33

@anonym_7a21a0 Název Classik tam asi byl, jsem nepochopila že to je velikost.🙈

@sagitta33 classic označuje šířku 56 mm, z menších se dělají i 53, 49 a 47. Když mrkneš třeba na Alzu, tak tam u nich mají v popisu i obvody pro ty jednotlivé velikosti, tak můžete doma v rámci hrátek poměřit a vybrat tu správnou ;)

smajlinka
20. bře 2026

Určitě budou nějaké velikosti, kolegyně vždycky sháněla pro manžela ty větší, co tak pamatuji a mám dojem že chodila pro ně do lékárny. Třeba by ti mohli poradit.

barmil
20. bře 2026

@sagitta33 nedává si ho naruby? Pak nedrží ta gumička a roluje se… by mě nenapadlo, že dospělý chlap neumí použít kondom 🙈

sagitta33
autor
20. bře 2026
@anonym_7a21a0

@sagitta33 classic označuje šířku 56 mm, z menších se dělají i 53, 49 a 47. Když mrkneš třeba na Alzu, tak tam u nich mají v popisu i obvody pro ty jednotlivé velikosti, tak můžete doma v rámci hrátek poměřit a vybrat tu správnou ;)

@anonym_7a21a0 Na jedné krabičce je malým písmen 56 na druhý 49, ale velikostně mi přijdou stejný.

sagitta33
autor
20. bře 2026
@barmil

@sagitta33 nedává si ho naruby? Pak nedrží ta gumička a roluje se… by mě nenapadlo, že dospělý chlap neumí použít kondom 🙈

@barmil No jo, zatím jsme to nepotřebovali.

barmil
20. bře 2026
@sagitta33

@barmil No jo, zatím jsme to nepotřebovali.

@sagitta33 tak snad někdy v životě měl chráněny sex ne? Nebo se všema před Tebou spal bez ochrany? To je pak možnost oplodnění asi to nejmenší, čeho bych se bála.

sagitta33
autor
20. bře 2026
@barmil

@sagitta33 tak snad někdy v životě měl chráněny sex ne? Nebo se všema před Tebou spal bez ochrany? To je pak možnost oplodnění asi to nejmenší, čeho bych se bála.

@barmil Ani s, ani bez.😉

pavlinkaaa87
20. bře 2026

Španělé mají menší kondomy, partnera na Erasmu škrtily

mabs
20. bře 2026
@sagitta33

@barmil Ani s, ani bez.😉

@sagitta33 jako že je panic?

baskervile
Včera ve 12:29

Zkus lékárny, mají větší výběr

sagitta33
autor
Dnes v 15:44
@mabs

@sagitta33 jako že je panic?

@mabs No máme 2 děti, tak už asi ne🙂

eviicka
Dnes v 15:57
@barmil

@mabs
@barmil ne každý má dvojciferná čísla. Je spousta lidí, co si vezme první lásku.

sagitta33
autor
Dnes v 16:07
@baskervile

Zkus lékárny, mají větší výběr

@baskervile Jako nejmenší velikost jsem našla 45 ale je na délku 16 cm 😲 a obvod 9-10 cm. To jako vážně, není 16 cm už větší průměr?

barmil
Dnes v 16:20
@eviicka

@mabs
@barmil ne každý má dvojciferná čísla. Je spousta lidí, co si vezme první lásku.

@eviicka a jako první sex bez ochrany? Když nikdy nemáš jistotu? Ono i oralem se dá přenést víc a i u prvního sexu bych teda nechtěla otěhotnět. Pak se divíme, že stoupá zase HIV a žloutenky atd. Protože všichni pořád naivně doufají ve věrnost. V cizině to je naopak, žádný chlap by to bez kondomu nenavrhnul a ženská by to ani nedovolila. Jde o zdraví. Romantika jde stranou.

sagitta33
autor
Dnes v 16:26
@barmil

@eviicka a jako první sex bez ochrany? Když nikdy nemáš jistotu? Ono i oralem se dá přenést víc a i u prvního sexu bych teda nechtěla otěhotnět. Pak se divíme, že stoupá zase HIV a žloutenky atd. Protože všichni pořád naivně doufají ve věrnost. V cizině to je naopak, žádný chlap by to bez kondomu nenavrhnul a ženská by to ani nedovolila. Jde o zdraví. Romantika jde stranou.

@barmil Jenže s ochranou se ti děti nenarodí.😉

eviicka
Dnes v 16:27
@barmil

@barmil tak pokud jim bylo dejme tomu 17 a chodili spolu půl roku (soudím dle sebe i pár kamarádek) a oba bez zkušeností (což v tom věku je obvykle patrné, navíc něco, kde není moc důvod lhát)...

Co se týká věrnosti ve vztahu, tam už je to trochu jiná diskuze... jenže to se může přihodit během života kdykoliv.

leilinka1234
Dnes v 16:53

Jeden dotaz na velikosti kondomů a tolik moralistek a keců 🙈 kdyby se každý staral o sebe, to by byl na světě klid 🙏😃

gruyerre
Dnes v 16:54
@barmil

@barmil tebe fakt tak moc trápí, že před deseti lety ňákej kluk s holkou měli svůj první sex bez kondomu? 😀 😀 ty asi nemáš moc záživnej život, že?

betelgeuzz
Dnes v 17:32
@sagitta33

@baskervile Jako nejmenší velikost jsem našla 45 ale je na délku 16 cm 😲 a obvod 9-10 cm. To jako vážně, není 16 cm už větší průměr?

@sagitta33 však ho nemusíš vyrolovat až do konce, délku máš podle potřeby, 16 cm je maximální délka.