icon

Jaké jsou vaše zkušenosti s otěhotněním po Azalii?

30. črc 2025

Dobrý den ☺️
Plánujeme druhé miminko, dceři budou v srpnu dva roky, předtím jsem brala antikoncepci Belaru, a po vysazení jsem otěhotněla až po 3 letech 🙁 už jsme se báli že v tom bude jiný problém, že miminko mít ani nebudu moct… Ale zadařilo se, teď jsem po porodu brala Azalii a před týdnem jsem vysadila, chtěla bych vědět jestli jste některá Azalii nebrala a třeba po jaké době jste otěhotněla?

cherie24
30. črc 2025

@anonym_autor můžu se zeptat, proč jsi do sebe cpala po porodu antikoncepci? Je spousta jiných antikoncepčních metod než tyhle hormonální sra** Já brala kdysi antikoncepci a po vysazení jsem neměla cyklus, ani ovulaci, trvalo to víc než rok. Až po roce tělo opět naskočilo, i když dost nepravidelně a akné jsem měla horší jak v pubertě. Moje gynekoložka mi řekla, že pokud jsem měla problémy po užívání klasické antikoncepce, rozhodně by mi nedoporučila antikoncepci na bázi progesteronu. Že to udělá v těle ještě větší bordel než ta klasická. Ať se chráníme jinak a pro antikoncepci si přijdu případně až po ukončení kojení.

veru181
30. črc 2025

@anonym_autor Brala jsem Lunafem, který by měl mít stejné složení, a otěhotněla jsem bez problému.

dashyyy
31. črc 2025

Já jsem brala, je to teda 10 let a po vysazení byl problém srovnat cyklus, místo MS jsem krvácela až mi to musel dr zastavovat, pak několik měsíců hormony na srovnání.. jak cyklus naskočil, tak myslím druhý cyklus se zadařilo

autor
31. črc 2025
@veru181

@anonym_autor Brala jsem Lunafem, který by měl mít stejné složení, a otěhotněla jsem bez problému.

@veru181 děkuji🙂

autor
31. črc 2025
@dashyyy

Já jsem brala, je to teda 10 let a po vysazení byl problém srovnat cyklus, místo MS jsem krvácela až mi to musel dr zastavovat, pak několik měsíců hormony na srovnání.. jak cyklus naskočil, tak myslím druhý cyklus se zadařilo

@dashyyy děkuji vám

jirovapa
31. črc 2025

@anonym_autor po Azalii jsem otěhotněla po půl roce.