Koupit tabletku po sesunutí kondomu?
Mala som s priateľom chranený styk ale zišiel nam dole kondóm. Hneď ako sme si to všimli sme prestali, priateľ vo mne bol asi 2 minúty a nato nam ten kondom zišiel dokonca ani neejakuoval. Mam 25 deň cyklu a menzes by mal prísť o 6 dní. Mam si ráno ísť kúpy tabletku po alebo netreba?
Já to řešila provedením ovulačního testu. Ale ex ho tam "ztratil" až po. Každopádně ovulace se mi posunula o 2 týdny, po pozitivním testu jsem si běžela pro prášek po. Jen tak pro jistotu jsem si taky žádné svinstvo brát nechtěla. A stejně z toho mám dcerku. 😄 Z těch 2 minut bez ejakulace bych se nehroutila. Pokud si chceš být jistější, můžeš zkusit ten ovu test, není ovulace = není miminko.
@cherie24 ovulačný test je negatívny, ovulaciu som už mala ale tabletku som si pre istotu dala
Jestli čekáš menses za 6 dní a cyklus míváš tak nějak pravidelný, tak to je naprosto ok, také dle metody (ne)plodných dní se ten poslední týden před menses může vyvádět naostro ;) (respektive od 8. dne po ovulaci)
Dostala som dnes menštruáciu ale je dosť slabá, čiže to asi je z tej tabletky. Či aj napriek tomu všetkému som mohla ostať tehotna?

Myslím, že určitě není potřeba ☺ to by musela být mega náhoda a tvůj partner by musel mít kapičky lásky o rychlosti F1.. Neboj😊