Má smysl pokračovat v užívání Minisistonu při problémech?
Ahoj ženy, beru od prvního dne poslední MS (16.5) HA - Minisiston. Neustále na něm krvácím i dle dr docela dost. Tak mi poradila, abych brala 2 tabletky denně, stejně krvácím.
Dál: libido je na bodu mrazu, a když už se tedy přemluvím, tak mě ten styk fyzicky bolí.
Bolí mě prsa, břicho a záda jako při hodně silné MS a je mi většinou nevolno. Cítím se jak v prvním trimestru těhotenství.
Mám dát té HA ještě šanci? Zlepší se to nebo mi jednoduše nesedí a nemá to smysl brát?
@95newmommy2020 Nechci strašit, ale tyhle chemické s*ačky nesnáším, měla jsem z antikoncepce silnou trombozu v noze, skončila jsem na jipu. Hodila bych je do koše všechny, ty ale ty prášky vyměň určitě. Doktorka by ti měla udělat taky testy na srážlivost krve, ale málo kdo to dělá.
@95newmommy2020 dve denne? to je tvoje doktorka docela cvok, ne? Vymen za jinou, kazda proste sedet nemusi.
@babka Jojo, jednu ráno a jednu večer. Ale brát to už nebudu. 🙈
@95newmommy2020 To fakt slysim poprve v zivote. Antikoncepce maji ruzne druhy / pomery hormonu. Kdyz ti jedna nesedi, urcite se najde jina, co bude pro tebe to prave

@95newmommy2020 to bych hodila do koše a vyměnila HA