icon

Menstruace každých 14 dní. Je příčínou vysazení antikoncepce?

9. kvě 2025

Máte někdo zkušenost s ms, co chodí jako hodinky každých 14 dní? Před pár měsíci jsem vysadila antikoncepci, tak jestli to může být z toho? Na gyndu jsem objednaná až na červenec.

lencaa11
9. kvě 2025

Ano může to bejt rozházené hormony od antikoncepce

autor
9. kvě 2025
@lencaa11

Ano může to bejt rozházené hormony od antikoncepce

@lencaa11 A nevíte kdy se mi to může srovnat?

sanyy22
9. kvě 2025

Já po vysazení antikoncepčních injekci jsem měla MS snad měsíc a půl v kuse, občas jsem měla "přestávku" pár dní ale pak zase nanovo, nakonec mi Dr. Musel dát nějaké prášky, teď je mám zase jednou za měsíc.

squezy
9. kvě 2025

Hormonální nerovnováha, není to ms,ale bude to podle mě kvůli nízké hladině progesteronu, proto furt takhle krvacis. Samozřejmě si zajdi na gyndu na vyšetření,ale do té doby můžeš zkusit Ascuritin, můžeš zkusit drmek, rozhodně neber gynex. Ber zelezo,at nejsi chudokrevna.

moundi
9. kvě 2025

Může to být způsobeno vysazením léků. Může na to mít vliv ledacos. Nedělala bych si z toho ale těžkou hlavu, zvlášť když brzy půjdeš k doktorovi 🙂

elesse
9. kvě 2025

Muze to byt z vysazeni, nekomu se cyklus rovna treba rok

stelica51
13. kvě 2025

Jo, to klidně ještě může být z toho. Mně třeba antikoncepce taky úplně rozhodila cyklus cca na 8 měsíců, je to celkem běžný. Ale pokud by to trvalo dýl jak půl roku, tak bych to určitě začala řešit s doktorem, to už není úplně v pořádku.