Menstruace po vysazení antikoncepce
Holky, maminky.. Kdyz jste vysadili ant. dostaly jste hned ms, jak jste měly? Ja měla dostat teď v neděli a nic.. Test negativní 🙁 děkuji
@helinka88 já po vysazení ha problém neměla, vždy každý měsíc přesně asi po dobu 6 mes. Az pak jsem začala menstruovat třeba po 2 skoro 3 mes atak různé no..... Ale prý snad po vysazení antikoncepce to az 3/4 roku. Může zlobit. Ake naštěstí jsem nikdy nedostala vyvolávacku, vzdy jsme se dohodli he když to do 3 mes nedostanu mám přijít a vždy jsem to dostala.....🙂
Kdyz jsem brala pisledni prášek, tak taky přišla hned.. Ale teď dva dny a nic.. Ještě teda počkám, děkuji 😉
@helinka88 ja bych třeba týden deset dní počkala, pak se objednala na gyndu, aby bylo vše ok a pokud ti to nevadí, tak být tebou si Nenechavam dát zbytečně vyvolávacku hned, ale třeba fakt 1,5 mes klidně ještě počkat..... 🙂
Já to po vysazení měla dva měsíce úplně na den přesně. Pak to ale začalo úplně haprovat, že jsem čekala 40-50 dnů. Trvalo mi rok, než se s tím tělo srovnalo a cyklus se ustálil. Na vyvolavacku jsem nikdy nešla, nechtěla jsem do sebe cpat zas hormony, řekla jsem si, že se tělo samo očistí (přece jsem to jen brala x let) a taky že očistilo.
Ahoj tak ta první uměla MS přišla jak měla, další už první přirozená za 34 dní a spíš to bylo takový 4 denní špinění a teď jsem 38 DC a nic :( dost mě to trápí :(
Ono je blbý, že jak člověk takhle neví tak si stejně musí dělat každý týden test a pak se tomu zklamaní nevyhne :(
@helinka88
@jitulka89
ja jsem s tim prave vubec nepocitala, priznaky jsem nemela nebo si je nejak nepripoustela, byla jsem smirena s tim, ze s MS po vysazeni budou problemy. Kdybych o tom nepsala tady na Koniku a holky me neuvrtaly do tech testu, tak si je snad ani neudelam 🙂 Ale asi to byla proste nahoda, cyklus jsem mela urcite rozhozeny, uz to, ze tyden tehotenstvi mi vychazi podle MS o vic nez dva tydny vyssi, nez podle ultrazvuku, ale pry je to po dlouhem brani HA normalni 🙂 Holky drzim vam palce, at taky najdete rychle dve carky, nebo at aspon MS zacne chodit na cas... 🙂
Mě třeba naskočila hned 🙂 po 10 letech braní HA, 2 měsíce chodila jak hodinky a pak už nepřišla 😉
já sem třeba po vysazení prášků ani další menstruaci nedostala a hned sem byla těhotná, test sem si dělala až týden po vynechání a byl pozitivní. Zkus si udělat test ještě za týden někomu ty hormony stoupají pomalu.
Dobrý den, dr mi předepsal antikoncepci Lindynette 20.Mela jsme ji začít brát první den menstruace, tak jsem.taky udělala, ale.bohuzel mi vůbec nedělala dobře a tak jsem ji po druhé tabletce vysadila (bylo to v době,kdy jsem ještě normálně menstruovala).Zajímalo by mě,zda máte někdo zkušenosti s vysazením Ha hned po druhé tabletce?Co to udělá s cyklem?Menstruace mám dnes.jiz 5. Den a je jiná, než jindy - slabší a nevypadá,že.by měla skončit.Muze to být ovlivněno,právě těmi 2 tabletami?Dekuji

Já jsem problém neměla, mě nastoupila jako hodinky hned. Pak se mi chvilku zpozdila, ale teď chodí 29-31 dní vždy 🙂 a je to už 8 měsíců od vysazení 🙂 tak snad se ti to taky ustálí. Je to hrozně individuální...