Minerva - po vysazení mě bolí hava, je to důsledek?

barca90
18. říj 2016

Ahoj dámy, HA jsem brala skoro 10 let, začala jsem v 17 letech, když jsem měla dlouhodobý vztah. Začala jsem brát Belaru, ale za půl roku jsem měla jen 2x menses, takže mi gynekoložka předepsala Minervu, která mi sedla a tu jsem brala celou tu dobu. V červenci jsem se vdala a do budoucna chceme miminko, ne sice teď, ale jednou určitě ano.
Nicméně HA jsem vysadila již teď, protože brát ji 10 let mi již přijde jako dlouhá doba a posledního půl roku braní HA se mi začly měnit příznaky - začala mě při menses bolet hlava a bolelo mě v podbřišku. Teď jsem 14 dní bez HA a poslední tři dny mě neustále bolí hlava, myslela jsem si, že to je tím, že málo piju a tak jsem se soustředila na to pití a vypiju vždy minimálně 2 litry vody. Bohužel hlava stále bolí, může to být důsledek vysazení HA? Díky za vaše reakce.

lenule1992
18. říj 2016

Ahoj,brala jsem minervu cca 6let.Byla jsem často unavena,podrazdena,tak po rozhovoru s pritelem,ktery me ujistil,ze si bude davat pozor jsem ji vysadila lonskeho roku v říjnu.Po vysazeni asi druhy měsíc jsem mela hrozne bolesti pri menstruaci coz pri HA jsem nemela.Bála jsem se,ze mi bude dlouho trvat nez otehotnim protoze jsme potom o tom zacali uvažovat.Na netu jsem četla,ze mnoho žen s tim ma po vysazeni HA,kterou uzivaly dlouhodobe problem.Od noveho roku jsme se zacali snazit,v breznu jsem byla bohuzel na revizi po zamlklem potratu.Probulela jsem to.Vydrzeli jsme 6stineděli a po kontrole u dr. se zacali opet snazit.Povedlo se a ja jsem v 12+6tt 🙂 .Myslim si,ze telo reaguje na vysazeni HA a brzo se to srovna.Pokud by to pretrvavalo,tak bych zasla k dr. Drzim palce at se to brzo zlepsi 🙂