icon

Mirena, pořád špiním

mar111
8. čer 2017

Dobrý den, mám už měsíc tělísko mirena a pořád špinim.máte nějaka s nim zkušenosti?Děkuji za odpověď

nada3
8. čer 2017

@mar111 Dobry den, mam Mirenu skoro rok a take jsem po zavedeni spinila, asi 3-4 tydny. Bohuzel ms mam porad, sice slabou, ale mam☹ jinak v pohode, zadne dalsi obtize nemam.

kakackovalenka
8. čer 2017

dobrý den, také mám Mirenu měsíc, špinění teprve asi před 2 dny přestalo, jsem zvědavá co bude dál 🙂

lilulilu
8. čer 2017

Taky mám Mirenu, cca 6 týdnů a teď posledních pár dní nešpiním. Do té doby pořád. Gynekolog mi říkal, že můžu špinit až půl roku.... Takže je to asi běžné.

baarunecka
8. čer 2017

Zkušenost s mirenou mám 9 z 10 měsíců co jsem ji měla jsem špinila až krvácela... Byl to děs a po 10 měsících jsem si ji nechala vyndat... Nedostala jsem zpět ani korunu, za to, že mi absolutně neseděla, takže jsme prakticky vyhodili 6000 Kč z okna...:(

katulen
8. čer 2017

@baarunecka tak to je mazec. Je to jen business doktorů, nic víc☹.
Cena je šílená. Je pravda, že někomu to sedne, ale stále více žen a dívek s tím
má spíše problémy, co vím..... . Vám, kdo Mirenu máte přijde normální dát 6000,- a pak běhat x dalších měsíců s vložkami, intimkami, tampóny...? A co normální partnerský život, to asi také není s neustálým špiněním med....ale každého věc.
Mě jí moje mudr. vnucuje prakticky již několik let (mám silnější MS), tak že to bude super, že o MS ani nebudu vědět, haha....myslím si svoje. Hlavně mě udivuje ta výdrž, njn peníze jsou holt peníze, mají z toho slušný provize😀. Mě tedy nic nepřesvědčilo a nepřesvědčí....můj názor na Mirenu.

baarunecka
8. čer 2017

@katulen Šla jsem do toho s vidinou slabé menstruace protože od prvního porodu opravdu silně menstruuji...(A to jsem nidky neměla slabou menstruaci)... Již je to 5 let co jsem ji měla a nechala vyndat..( A moje paní doktorka na mě koukala jak na blázna, že už si ji chci nechat vyndat)... Těch 10 měsíců s ní bylo neskutečných... I psychicky náročných...Tak cenově, pokud někomu sedne, je to jedna z finančně nejvýhodnějších a nejspolehlivěvějších metod... No, já jsem ještě jednou neplánovaně otěhotněla a mám syna a po jeho porodu je každá mnestruace zlý sen...

mar111
autor
8. čer 2017

Děkuji moc všem za odpověď jen doufám že to špinění přestane.

katulen
8. čer 2017

@baarunecka to je mazec no, ale asi to tak je, já po 2. porodu mám taký MS silnější než předtím.... Tak držím palce, ať je lépe🙂

eva89pouzarova
21. čer 2017

Zdravim,mam mirenu tyden spinila sem zhruba 4 dny a ted zatim pohoda,ale zajima me jak je to s koupanim,doktor mi nic nerek a nanetu nemuzu nic otom dohledat.

malinkaelinka
21. čer 2017

Já jsem měla Mireny dvě za sebou, při zavedení první jsem pár týdnů velmi lehce spinila, ale pak následovalo deset let totálně bez menzes, takže paráda 🙂

editah222
21. čer 2017

Mám už druhou mirenu. Po zavedení první jsem slabě krvacela několik měsíců a menstruaci jsem měla celých 5let, ale velmi slabou. Nyni, při druhé, jsem prakticky bez menstruace. Měla jsem i nehormonální tělíska a karastrofa. Jenže každé sedne něco jineho.

kakackovalenka
21. čer 2017

Zdravím,už jsem výše psala,že mám Mirenu,spinila jsem asi 4tydny po zavedeni a teď je klid,ale chtěla jsem se zeptat jestli ji cítíte při milování.pri prvním ,,testování" bylo vše v pohodě,ale po druhém mě silene rozbolelo břicho až se mi udělalo špatně,znáte to taky někdo? Mam za sebou dva CS,tak mě napadlo jestli to s tím nesouvisi.samozřejmě se chystám k doktorovi a vše mu řeknu,ale jsem z toho dost vedle ☹

malinkaelinka
22. čer 2017

@kakackovalenka mě se tohle stávalo u té první, měla jsem moc dlouhá ta vlakynka na vytahovani... u druhé jsem si je nechala více zkrátit, při sexu jsem o ničem nevěděla, ale pak zase šla špatně vytáhnout :D

kakackovalenka
22. čer 2017

@malinkaelinka děkuji,to mě také napadlo,manžel je vůbec necítí,i když na to mě doktor upozorňoval,ale že to bude vadit mě, jsem necekala