icon

Nevolnost při užívání antikoncepce Softine. Co dělat?

g_m
19. kvě 2025

Ahoj, prosím, stalo se vám někomu, že vám bylo z antikoncepce špatně od žaludku? Začala jsem cca 14dnů zpátky brát Softine hlavně i kvůli endometrióze, ale mám žaludek pořád jako na vodě. Na internetu je všude, že má člověk vydržet, že to přejde, ale nedovedu si představit toto snášet třeba tři měsíce ☹ V noci jsem se vzbudila zpocená a myslela jsem, že budu zvracet. Nakonec jsem to zaspala, ale dobře mi není a už je to více dnů. Jíst ale můžu normálně. Děkuji

gbp
19. kvě 2025

@g_m jo. bylo mi tak presne ty 3 mesice 🙈 jako kdybych byla tehotna v prvnim trimestu...

g_m
autor
19. kvě 2025
@gbp

@g_m jo. bylo mi tak presne ty 3 mesice 🙈 jako kdybych byla tehotna v prvnim trimestu...

@gbp A pak to preslo?

vilaammlkq
19. kvě 2025

Taky mi nebylo nejlépe, ale myslím že jen pár dní. Asi bych zvážila zajít k lékaři, jestli to trvá 14 dnů. - Otázka je, je to skutečně díky té antikoncepci? Nedošlo třeba k nějaké změně stravy?

gbp
19. kvě 2025
@g_m

@gbp A pak to preslo?

@g_m jo. pak jo. presne za ty tri mesice

g_m
autor
19. kvě 2025
@vilaammlkq

Taky mi nebylo nejlépe, ale myslím že jen pár dní. Asi bych zvážila zajít k lékaři, jestli to trvá 14 dnů. - Otázka je, je to skutečně díky té antikoncepci? Nedošlo třeba k nějaké změně stravy?

@vilaammlkq ne, vubec. Prvni jsem myslela, ze mi neni dobre od krcni patere, protože se mi na podzim kvuli tomu točila dost hlava. Ale krk me.neboli a je to vylozene spis nevolnost ☹ A ta je i v pribalovem letaku jako jeden z nejcastejsich vedlejsich ucinku ☹