icon

Příznaky těhotenství přes hormonální antikoncepci. Jak je rozpoznat?

5. črc 2022

jaké jste měli příznaky, kdy jste na to přišli a přišla vám po dob ranní platička menstruace

treasurka
•
5. črc 2022

Já! Přišla jsem na to testem, když jsem to podruhý nedostala a bylo mi blbě.

maminkaoddvou
•
7. črc 2022

Já, když mě bylo neustále blbe. Udělala jsem si test a lup 4 týden.

kakret
•
7. črc 2022

Já, měsíčky jsem měla normálně v termínu jen trochu slabší. Přišla jsem na to totální nechutí na maso a velkou citlivosti až bolesti prsou. Byla jsem 7+3 dle ultrazvuku.

blondynka400
•
7. črc 2022

Neměla jsme žádné příznaky, tedy krom toho, že jsem měla večer hrozně nafouklé břicho a jakoby mne bolely střeva. V životě by mne nenapadlo, že jsem těhotná. Zjistilo se to až na UTZ a asi v 10tt.

julia00
•
7. črc 2022

@kakret Kedy ti vyšiel pozitívny test? Teda ak si mala menštruáciu

kakret
•
7. črc 2022

@julia00 test byl jasně pozitivní v těch 7+3. Nevím jak je možné, že jsem měla menstruaci možná tím že jsem dohrála to platicko HA tak klesly hormony... Byla jsem mladá blbá a dost v šoku tak jsem tohle zrovna neřešila... Spíš jsem se ptala jestli ta HA nemůže mít nějaký vlil na plod... Neměla.

julia00
•
Autor odpověď smazal
•
julia00
•
Autor odpověď smazal
•
julia00
•
29. črc 2022

@kakret prepáč ešte za otázku. Ale keď si mala test pozitívny 7+3 tak sa to rátalo od tej poslednej slabšej ms?

julia00
•
13. srp 2022

@blondynka400 mala si aj pozitívny test?

blondynka400
•
14. srp 2022

@julia00 já si test nedělala, nebyl důvod. Ale 100% by pozitivní byl 😀

julia00
•
15. srp 2022

@blondynka400 čiže si mala aj ms ak na test nebol dôvod? 😅

blondynka400
•
15. srp 2022

@julia00 jestliže bereš HA, tak žádnou MS nemáš, pouze pseudoMS, brala jsem jednosložkovou HA a u ní jsem neměla ani pseudoMS

julia00
•
16. srp 2022

@blondynka400 áno mne to je jasné. Len tiež sa teraz takto tým zaoberám, síce som ms mala som negatívne testy ale tak príbehy sú rôzne