Proč se objevuje hnědé krvácení při užívání antikoncepce?
Užívam antikoncepciu 9 mesiacov a už druhý mesiac mám počas pauzy krvácanie ktoré je hnedé. Dnes mám druhý deň pauzy a pozorujem len nepatrné množstvo hnedého hlienu. Test dnes ráno negatívny aj keď čosi tam možno vidím avšak pozitívny test to určite nie je (pripadám foto). Informovala by som sa u gynekológa ale volala som v piatok ohľadne inej veci a prídete mi blbé keď budem volať znova. Máte niektorá podobnú skúsenosť? Môže byť hnedé slabé krvacanie spôsobené antikoncepciou?
Ano tomu se říká slabá Ms jen špinění hnědá krev někdy bejva když tam ještě zbytek z minulého cyklu
@lencaa11 vďaka, ale nejak sa mi to nezdá aby som mala hnedý Menzes a tento mesiac nič. Počkam.par dni a otestujem znova
@lencaa11 vďaka, začala som znova krvácať ale znova je krv hnedá. Skúsim zavolať doktorke v pondelok
Tak to bych brala jako Ms opravdu to někdy tak je u HA samohrejme se poradit s lékařem je dobrá volba ☘️
@lencaa11 už som sa rozkravacala cez deň tak ako obvykle čiže zajtra to zoslabne a Menzes bude hnedý a bude trvať tak ako obvykle tak dva 3 dní. Asi je to vážne normálne 🙂
@lencaa11 tak nakoniec som silno krvácala len jeden a pol dňa, terás už Menzes skončil. Takže sa nemusím obávať?

Ano test je negativni a ano slabá Ms je od HA jsou ženy které nemají Ms vůbec