Je možné mít negativní test a být těhotná?

julie290
11. únor 2025

Ahoj, užívam antikoncepciu leverette a 16.12 som mala posledný sex ale použili sme aj kondom. Počas pauzy som následne dostala slabučké špinenie. Tehotenský test som si robila 16.1 a vyšiel negatívny, od polovice januára ma trápi častejšie močenie. Tento mesiac som však nedostala krvácanie počas pauzy (trpím však anorexiou a preto sa mi môže krvácanie vytratiť). Urobila som si test 26.1 a tiež negatívny. Močím niekdy aj každú hodinu ale vždy je to max do 10 krát za deň. Ale u mňa to je vela. Robila som si test aj dnes ráno a znova negtívny. Všade čítam že časté močenie je príznakom tehotenstva a že sú ženy ktoré často močiili, test negatívny a aj tak boli tehotné. Je možné mať negatívny test takmer 2 mesiace od sexu a byt tehotná? Inak si neviem vysvetliť to močenie

lencaa11
11. únor 2025

@julie290 pokud test je bez // tak háček bude jinde ...

jaja01k
11. únor 2025

@julie290 Ne, pokud jsi měla poslední sex před dvěma měsíci a test je negativní, tak těhotná nejsi. Zajdi si k lékaři, aby zjistil příčinu častého močení. Určitě jsi vyčetla, že kromě těhotenství to může být příznak např. zánětu nebo cukrovky.

felis
11. únor 2025

@julie290 ne, těhotenství je nepravděpodobné. Spíš jdi k dr., ať Ti udělá kultivaci moči. Spíš mi to přijde a zánět.

julie290
autor
13. únor 2025

Ďakujem za odpovede. Miestami je to v normale lebo stale chodim cikať max 7-8 krat za deň len ide o to že niekedy to je raz za hodinu a inokedy raz za 2 až 3. Ak to neprejde tak zbehnem za lekarkou

lencaa11
13. únor 2025

@julie290 to bude háček jinde ne že je to tehotenstvi ...příznaky čůrání častěji může mít i jiné příčiny

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru