icon

Průzkum - Vysazení antikoncepce a těhotenství

uztotakbude
26. srp 2014

Holky vidím o kousek níže diskusi týkající se vysazení antikoncepce před snažením. Já ji trošku podpořím a upravím, abychom měli i nějaké další info. Takže:
1) Jak dlouho před plánovaným snažením jste vysadily HA?
2) Za jak dlouho po vysazení jste se začali opravdu snažit?
3) Za jak dlouho jste otěhotněly?

Strana
z2
kimby
26. srp 2014

1.) 4 měsíce před snažením - po 13 letech užívání HA
2.) volný průběh, cyklus byl problematický...pravé snažení po 4měsících od vysazení
3.) otěhotnění po 3měsících snažení ( 7měs od vysazení )

petrajavor
26. srp 2014

@uztotakbude
1) 5měsíců
2) 5měsíců
3) hned ten první měsíc co jsme si řekli že se snažíme....těhotenství skončilo potratem (genetická vada), za 3měsíce jsme to zkusili znovu a zase jsem okamžitě otěhotněla....HA sem brala cca 9let

teeerez
26. srp 2014

3 x ihned

ivet1987
26. srp 2014

Antikoncepce vysazena v listopadu, dva měsíce před plánovaným snaženim, v lednu jsme začali, v květnu otěhotněla. Ale byly problémy po vysazení, musela jsem i na vyvolávačku.

irinka
26. srp 2014

Já vysadila pře 8 lety, měsíc po vysazení jsme se chránili a pak už ne, neotěhotněla jsem nikdy....

ayenkas
26. srp 2014

Já vysadila po 12 letech užívání, hned jsme se začli ,,snažit'' a čtvrtý cyklus jsem otěhotněla. Teď mám teprve čtvrtý cyklus po porodu, tak by to mohlo zas vyjít😀

kikimaruska
26. srp 2014

První syn neplánované otěhotnění přes HA
Druhý syn plánovaně:
1)Leden konizace děložního čípku+vysazení HA
2)snažit jsme se začali po šestinedělí tj.cca.na konci února
3)těhotenství se podařilo po 4 měsících snažení a 5 měsících vysazení HA

evaviki
26. srp 2014

Vysadila jsem po 9 letech užívání, měsíc před začátkem snažení. Otěhotnela jsem 3.měsíc, co jsme se snažili.

kru_pa
27. srp 2014

3x ihned, HA - prášky (celou dobu jen Logest) jsem zobala 8 let - to bylo u prvního, u druhého jsem měla Azalii - těhu ihned po vysazení, brala jsem jí cca 15 měsíců

janovkov
27. srp 2014

Obě děti 2 měsíce po vysazení HA (nejdřív jsem brala 11 let Logest a pak 1 rok Cerazette).

alische
27. srp 2014

3x hned první měsíc po vysazeni 🙂

hollybelly
27. srp 2014

v únoru 2013 antikoncepce vysazena po 12ti letech, otěhotněla jsem dle doktora do 10 dnů 🙂 v listopadu 2013 narozena dcerka 🙂

1velrybka
27. srp 2014

1) Vysadila jsem, když jsme se chtěli snažit - začali jsme se tedy snažit hned po vysazení (HA jsem brala 5 let)
2) No, vzhledem k tomu, že v otázce je slovíčko "opravdu", tak bych snad řekla, že nikdy 🙂))) Trochu jsme to snažení flákali 🙂 A taky jsme neřešili věci jako měření bazální teploty apod. Taky jsme v té době bydleli přechodně 3 měsíce u rodičů (kvůli rekonstrukci našeho bytu), manžel měl také v té době mononukleózu, takže s tím snažením to fakt nebylo "horké".
3) Otěhotněla jsem cca po 10 měsících

marecek4
27. srp 2014

@uztotakbude
1) anti plánovaně vysazená v říjnu 2008
2) vzhledem k věku snažení ihned po prvním menzes,ale nijak radikálně jsme na to zatím nešli,s tím,že jak to přijde tak to bude
3) těhu ihned

Strana
z2