Průzkum - Vysazení antikoncepce a těhotenství
Holky vidím o kousek níže diskusi týkající se vysazení antikoncepce před snažením. Já ji trošku podpořím a upravím, abychom měli i nějaké další info. Takže:
1) Jak dlouho před plánovaným snažením jste vysadily HA?
2) Za jak dlouho po vysazení jste se začali opravdu snažit?
3) Za jak dlouho jste otěhotněly?
@uztotakbude
1) 5měsíců
2) 5měsíců
3) hned ten první měsíc co jsme si řekli že se snažíme....těhotenství skončilo potratem (genetická vada), za 3měsíce jsme to zkusili znovu a zase jsem okamžitě otěhotněla....HA sem brala cca 9let
3 x ihned
Antikoncepce vysazena v listopadu, dva měsíce před plánovaným snaženim, v lednu jsme začali, v květnu otěhotněla. Ale byly problémy po vysazení, musela jsem i na vyvolávačku.
Já vysadila pře 8 lety, měsíc po vysazení jsme se chránili a pak už ne, neotěhotněla jsem nikdy....
Já vysadila po 12 letech užívání, hned jsme se začli ,,snažit'' a čtvrtý cyklus jsem otěhotněla. Teď mám teprve čtvrtý cyklus po porodu, tak by to mohlo zas vyjít😀
První syn neplánované otěhotnění přes HA
Druhý syn plánovaně:
1)Leden konizace děložního čípku+vysazení HA
2)snažit jsme se začali po šestinedělí tj.cca.na konci února
3)těhotenství se podařilo po 4 měsících snažení a 5 měsících vysazení HA
Vysadila jsem po 9 letech užívání, měsíc před začátkem snažení. Otěhotnela jsem 3.měsíc, co jsme se snažili.
3x ihned, HA - prášky (celou dobu jen Logest) jsem zobala 8 let - to bylo u prvního, u druhého jsem měla Azalii - těhu ihned po vysazení, brala jsem jí cca 15 měsíců
Obě děti 2 měsíce po vysazení HA (nejdřív jsem brala 11 let Logest a pak 1 rok Cerazette).
3x hned první měsíc po vysazeni 🙂
v únoru 2013 antikoncepce vysazena po 12ti letech, otěhotněla jsem dle doktora do 10 dnů 🙂 v listopadu 2013 narozena dcerka 🙂
1) Vysadila jsem, když jsme se chtěli snažit - začali jsme se tedy snažit hned po vysazení (HA jsem brala 5 let)
2) No, vzhledem k tomu, že v otázce je slovíčko "opravdu", tak bych snad řekla, že nikdy 🙂))) Trochu jsme to snažení flákali 🙂 A taky jsme neřešili věci jako měření bazální teploty apod. Taky jsme v té době bydleli přechodně 3 měsíce u rodičů (kvůli rekonstrukci našeho bytu), manžel měl také v té době mononukleózu, takže s tím snažením to fakt nebylo "horké".
3) Otěhotněla jsem cca po 10 měsících
@uztotakbude
1) anti plánovaně vysazená v říjnu 2008
2) vzhledem k věku snažení ihned po prvním menzes,ale nijak radikálně jsme na to zatím nešli,s tím,že jak to přijde tak to bude
3) těhu ihned

1.) 4 měsíce před snažením - po 13 letech užívání HA
2.) volný průběh, cyklus byl problematický...pravé snažení po 4měsících od vysazení
3.) otěhotnění po 3měsících snažení ( 7měs od vysazení )