Půlroční menstruace, co s tím? Nebo aspoň jak nezešílet

mysulka
5. únor 2012

Ahoj, potřebovala bych poradit, mám zavedenou Mirenu, ale i tak tento měsíc to už bude 8. měsíc, co až na pár dnů, špiním až středně krvácím každý den. Gynekologicky jsem prý v pořádku, u doktorky jsem skoro každý měsíc a po prohlídce mi jen jednou zjistila cystu, tu rozpustila hormony - krvácení ustoupilo, ale bolesti ne,tak na týden, a pak se jelo na novo. V lenu jsem začala dle kultivace brát léky na zánět + něco na posílení cévní stěny, před dvěma tdny jsem léky na posílení dobrala, při nich jsem ani nešpinila a týden po dobrání špiním zas a postupně se to zhoršuje, bolesti jsou opět tu, ještě mám antibiotika tak na týden a je po další neúspěšné léčbě.

Mám skvělou doktorku, nedám na ní dopustit, je i doporučována pro komplikovanější případy ze svého oboru, tak jí mám i doporučenou, že to není žádný honič bodů a pod., ale jsem už zoufalá, při každé kontrole jsem v pořádku a jediné, čím si to vysvětluje je stres a nebo že jsem na mirenu tlustá - 100kg, a předposlední varianta vzbouření hormonů po konci kojení, tak nějak odpovídal nástup 1. krvácení. Ale ta představa, že budu 5 let zobat balení ascorutinu týdně, budu vycpaná aspoň v nejlepším případě intimkou, sex provádím o rychlosti, nikdy nevím do předu, co ze mě vyteče a bolest, která je většinou slabá, ale už se mi párkrát stalo, že jsem jí o ořvala, mě dostává k šílenství.

Mirenu mám od března a ta je v pořádku proto nepíšu do doskuze o Mireně, problém musí být jinde, ale nikdo netuší kde 🙄

karadus
10. říj 2012

Ahoj, rozhodne to nechej vyndat. Nesedlo ti to. Mela jsem ten sam problem a vyzkousela spousty antikoncepci a po porodu mi proste zadna nesedne. Jen se trapim a stale spinim. Ted mam prasky - spinim 4 tydny v kuse. Mela jsem injekci na 3 mesice. Spinila jsem 2,5 mesice v kuse. Jsem z toho take na nervy a muj partner rovnez. Ty penize za antikoncepci a vlozky uz me nebavi....Mela jsem i Mirenu a trapila se s ni 1 rok. Co 14 dni jsem mela tak silnou menstruaci ze jsem pretekala pres ty nejsilnejsi tampony i kdyz jsem je mela v sobe cca 3 hodiny.
Alespon moje rada. Malokomu to sedne.
Hodne stesti!