icon

Sex při 7denní pauze při HA

tynkakeby
6. bře 2018

Ahoj holky mám dotaz ohledně 7 denní pauz při HA ..ESI můžu mít pohlavní styk bez kondomu ,, děkuji za odpověď

galikl
•
6. bře 2018

Ahoj, antiko jsem brala cca 8 let a styk jsem měla nechráněný vždy (měla jsem dlouhodobý vztah) a vše bylo ok ;)

ivuska1986
•
6. bře 2018

@tynkakeby ahojky, no, záleží kdy mas ovulaci, male procento zen ovoluje hned po menstruaci, ma svagrova je jednou z nich😇 dozvedela se to diky tomu, ze otehotnela, mela sex pátý den pauzy

astyna
•
6. bře 2018

Ovulaci mít nebude, bere HA. Pokud najedeš po 7denní pauze opět na hormony, nic se neděje. Menzes vlastně nemáš, jen krvácíš z propadu hormonů. To ti ovšem měl vysvětlit už gynekolog.

astyna
•
6. bře 2018

@ivuska1986

holka bere HA, neovoluje. švagrová nic takového určitě nebrala, nebo si po pauze nevzala prášek.

ivuska1986
•
6. bře 2018

@astyna no, kdyz si to myslíš😇

kachna001
•
6. bře 2018

oni už k HA nedávají příbalový leták? 😨

leymea
•
6. bře 2018

@ivuska1986 me by i zajmalo jak od pocatku MS vyroste tak rychle folikul, aby probehla ovulace hned po MS.

eloise02
•
6. bře 2018

Kdyby sis přečetla příbalový leták, nemusela bys sem psát blbé dotazy, asi tak...

ttm
•
Autor odpověď smazal
•
ivuska1986
•
6. bře 2018

Ja ji nikdy nebrala, jen jsem napsala zkušenost sve svagrove, jelikoz ma tri deti, tak vi, kdy ma ovulaci. Tod vše

jaanicce
•
6. bře 2018

@eloise02
@kachna001
Tak hlavne! Kazdy reaguje jinak. Vsechno je souhra nahod a to je tolik moznosti, ze na takovyhle otazky nejde odpovedet. Ja otehotnela pres antikoncepci- proste se stalo. Dotazy tohohle typu bych spis smerovala na Alenku Patelku do Volejte vestce.

kachna001
•
6. bře 2018

@ivuska1986 ovulaci hned po MS mit klidne muze, ale kdyz bere antikoncepci tak, jak ma, tak prece neovuluje...

astyna
•
6. bře 2018

jestli má švagrová 3 děti a to i přes HA, tak bych se spíš přikláněla k tomu, že místo toho brala antidepresiva než HA 😀

klllarinka01
•
6. bře 2018

Ja v pauze mezi ha vzdy dostala hned ms takze sex v pauze nikdy😄