Spolehlivost antikoncepce (Pharmatex...)

vvvzzz
20. lis 2018

Dobrý den, je mi 15 a se svým přítelem jsem přes rok, pohlavní styk máme už delší dobu pravidelně. Chtěla jsem se zeptat, jestli některá berete Pharmatex krém (popřípadě, jaké s ním máte zkušenosti, jaký je na něj váš názor a jak dlouho jste byli bez početí..) Poslední dobou jsme s přítelem chtěli zkusit milování se vším všudy, párkrát jsme to s Pharmatexem zkusili. Poslední dobou začínám být trochu skeptická, aby se to náhodou nepokazilo. Kvůli našemu nízkému věku si zatím miminko dovolit nemůžeme, a HA brát kvůli zdravotnímu stavu nemůžu. Máte třeba typ na vážně spolehlivou formu antikoncepce? (ted vážně nemyslím kondom, ale formu s kterou to můžeme mít se vším všudy)

jitulka89
20. lis 2018

@vvvzzz používáme krátce ve formě globulek a zatím dobré. Pokud se užívá dle návodu je spolehlivost stejná jako u HA

leniczka23
20. lis 2018

Pokud dodrzis navod tak je opravdu spolehliva a nemusis se bat. Pokud se bojis i tak, tak v plodne dny pouzivejte jeste treba kondom. Ale jinak.t0 ma.stejnou spolehluvost jako kterakoliv jina antikoncepce..jen opravfu pozor na dodrzeni pribaloveho letaku.

astracreek
20. lis 2018

Používám globule přes 10 let a v pohodě 🙂

klea81
20. lis 2018

Raději kombinuj pharmatex s kondomem. Spolehlivý pharmatex je, ale dost záleží na dodržení všech podmínek (bez mýdla) viz návod pro oba partnery.