Vrátili jste se k přeruš. styku poté, co metoda selhala?

keckemet
9. led 2016

Zdravím,je tu někdo kdo se vrátil k prerusovanemu styku poté,co tato metoda selhala? My používali téměř 15 let bez jediné nehody...až na jednu... ;) Teď máme 3 měsíční dcerku....Manžel tvrdí,že to byl osud a mělo tomu tak být...Děvčátko jsme si po dvou chlapcich přáli...tedy za pár let...Teď mne muž k této metodě opět přemlouvá... Žádná atk se ani jednomu z nás nelíbí....Hormony nechci,tělísko taky ne,kondom nechce manžel....Čtvrté dítko ještě chceme,ale mám za sebou dvě SC a další časné těhotenství je velké riziko.....poradite?

guinea
10. led 2016

Zadej si do Googlu "Lady comp", to je asi přesně to, co oba s manželem hledáte. Akorát pořizovací náklady jsou pálka, ale co se dá dělat... Já už na něj šetřím 🙂

kacca11
10. led 2016

Pokud ti hrozi riziko po SC, tak bych se na tvem miste chranila opravdu dobre, ne prerusovanou nebo pocitanim plodnych a neplodnych dnu...

thalia
10. led 2016

Ten femcap zkusit nakonec nechceš? Klidně ti pošlu svůj (nepoužitý, koupený před rokem), my zůstanem u kondomu. Možná časem přidám i BT, ale dokud v noci kojím, je to nereálné.

keckemet
autor
10. led 2016

@thalia a proč ho vlastně nrpouzivate?

lamia
10. led 2016

Femcup je dobry a nehormonalni, chce jen trochu cviku. Používali jsme úspěšně pres 2 roky, občas jsem v době ovulace zavelela ke kondomu,pokud mi přišlo, ze mám hodně sekrece a mohl by blbe držet. Da se kombinovat i s pharmatexem v rizikové dny. Když jsme chtěli další dítě,klaplo to první měsíc,čili testováno při asi dobre plodnosti (i ostatní deti jsme počali velmi rychle).

keckemet
autor
10. led 2016

@lamia spíš mne napadá kombinace pharmatex, fem cup a přerušování ;)

lamia
10. led 2016

Já myslím,ze kreativitě za účelem zvýšení bezpečnosti se meze nekladou. Nicméně po 4.ditku se k němu zas vrátím.

thalia
10. led 2016

@keckemet při naší frekvenci... od porodu byl sex jednou na vánoce, kdoví kdy bude zas, to nemá cenu ten contragel otvírat. A kondomy nás vyjdou tím pádem i nejlevněji.