Vynechání menstruace a antikoncepce. Mohla bych přes prášky otěhotnět?

alokina
3. led 2021

Dobrý den,
mám antikoncepci se sníženými hormony, jelikož z obyčejné mě dost bolela hlava. No jenže vybrala jsem ty bílé prášky ,které mají způsobit menstruaci a nic. Mám už 4 dny zpoždění a jsem celkem nervózní. Třetí dítě by jsme sice chtěli,ale ne teď. Je možnost,že bych přes ně mohla otěhotnět??
Normálně jsem menstruaci dostala hned druhý den po vziti bílého prášku a teď už tak dlouho zpoždění. Test jsem zkoušela a je "zatím" negativní. Stalo se to někomu? Sestřička mi po telefonu řekla,že bych nebyla první ani poslední, co otěhotněla přes prášky a že kdybych byla těhotná,test by to stejně ještě ukázat nemohl.
Děkuji za odpovědi

vacel1
3. led 2021

@alokina nevím, jakou máš antikoncepci, ale já mám též na konci 4 bílé, ze začátku jsem menstruaci měla, ale když už je beru déle, nemám ji vůbec. Na každého to může působit jinak, ale pokud bereš pravidelně, nezapomínáš, nemáš atb, tak bys těhotná být neměla.

alokina
autor
3. led 2021

@vacel1 pravidelně beru,ale dlouho ji nemám 🥺 dva týdny cca zpět jsem měla jeden den zvýšenou teplotu a byla jsem unavená.. možná nějaká jednodenní viróza,mohlo by to třeba ovlivnit HA?

vacel1
3. led 2021

@alokina já poprvé taky dělala test 🙂 pak už jsem si zvykla. Jeden den teplota nic neni. Spíš průjem a zvracení by vadilo.

alokina
autor
3. led 2021

@vacel1 průjem jsem měla 🥺🤔🤔 asi týden

matmi
13. led 2022

@alokina ahoj, jak si prosim te dopadla?

alokina
autor
13. led 2022

@matmi těhotná jsem nebyla