Vynechání prášku HA, vzala jsem ho po 12 h
Zapomela jsem si vzít 8 prášek antikoncepce. Vzala jsem si ho hned jak jsem si na to vzpomela,ale bohuzel až po 12 hodinách..a to byl čtvrtek v pátek jsem tedy měla 2 prášky. Pak jsem je brala normálně tak jak mám. V sobotu jsem měla přerušovaný sex..Neudělal se do mě,ale po 20 minutách jsme měli sex znova a nebyl se umýt. Taky jsem pila trocha vína a byla v nalade.Je možnost,ze otehotnim?
Ahoj, pokud antikoncepci bereš dlouhodoběji, neměl by být problém. Druhý týden je mnohem lepší než první. I když zapomenout ve třetím týdnu by bylo o dost méně rizikovější: ) Ale neboj, nejspíš to bude v klidu. Moje kámoška zapomněla vzít i tři prášky po sobě, vlastně vůbec to brala jako lentilky a neotěhotněla, až teď záměrně : )
jde o to jak dlouho HA bereš..=) Pokud jsi jí vezmeš takhle po 12H, tak si myslím, že by neměl být problém 🙂
Ahoj, opravdu doporučuji si velmi dobře prostudovat, co vlastně bereš a jak to funguje. Některé typy HA berou jako vynechání dobu bez prášku delší než 12hod, jiné zase dobu delší než 24hod. Každopádně druhý týden braní funguje tak, že pokud spolehlivě vezmeš dalších 7 tabletek, jsi chráněná.

@klara0002 ano, nadeje je vzdy, doporucuju precist pribalovy letak.