icon

Zkušenost s Depo Provera a těhotenský test.

nikynikol25
5. zář 2019

Ahoj holky přidám trochu zkušenost s Depo Proverou.Mam ji pychnutou měsíc a 1 den.Pred 3 dnema jsem měla pocit jak kdybych byla opět těhotná.Udelala si test pepino a hned //.Nevěřila jsem a udělala ještě jeden a zase //.Utikala jswm pro digitální á ten ukázal 1-2tydny,hned jsem volala doktorce že jsem těhotná a jak je to možné.Druhy den ráno jsem udělala zase digi a papírový test digi ukázal 2-3 tydny á papírové zase //.Odjela jsem doktorce.Doktorka těhotenství vyvrátila plus odebrána krev na HCG a taktéž negativní. Pokud nějaká najdete tak jak já tak radši volejte ale neolaste,já š toho byla hotová protože druhatko naplánujme už.Pridavam foto aby ste viděli.

Zkušenost s Depo Provera a těhotenský test.Zkušenost s Depo Provera a těhotenský test.Zkušenost s Depo Provera a těhotenský test.
Strana
z2
krystofovaa
5. zář 2019

@nikynikol25 navíc zrovna tato antikoncepce má takový princip, že nedozravaji vajíčka!Pockej na výsledky z krve a pak až by tam něco mudr viděla podle toho se rozhodovala. U nás by to byla interupce. 2 děti už v našem věku stačí

agneska7
5. zář 2019

@nikynikol25 zajdi na tu krev a uvidíš no

nikynikol25
autor
6. zář 2019

@agneska7 tak takhle dopadl ten s odpoledne ten horní pak k večeru ten spodní a dnes v 1hod.rano tenhle a na něm také nic.Jsem fakt ojedinělé případ nebo nevim

nikynikol25
autor
6. zář 2019

@krystofovaa mě to také doktorka říkala že to tak je.A í říkala že kdybych byla těhotná tak sliznice by byla vysoko a já ji mám nízko á divné že jednou testy pozitivní jednou zase negativní,jsem asi opravdu ojedinělý případ.

balogis
6. zář 2019

@nikynikol25 na tom jednom facelle vidím malého ducha, nicméně to mi pověz co to znamená? Vysvětlila ti Dr co způsobuje pozitivní testy? Hrozně by mě to zajímalo

krystofovaa
6. zář 2019

@balogis duch který by byl v tomhle úplně jiný, když předtím měla na digitálním testu 2-3

nikynikol25
autor
6. zář 2019

@balogis mě bylo řečeno že prý se to může stát že to dela ta provera,že prý jsem to 1% ženských kterým se to ukázalo.Pry nez si to tělo zvykne že do mě něco pychla.

nikynikol25
autor
6. zář 2019

@krystofovaa taky právě to nechápu to už bych musela mít na něm dalnici a on se vyloupil jen duch a nic vic.

nikynikol25
autor
6. zář 2019

@balogis
@krystofovaa ja kdyz jsem byla predrim tehotna tak jsem testovala taky s facelle i digi i papírové tak vím jak to má vypadat 2-3 tejdny a to jsem byla 16dpo takže když 3.9 ukázal 1-2 tejdny a hned druhý den 2-3 tejdny tak jsem mela testy takhle.Vim přesně kdy jsem otehotnela a kdy měla ovulaci,tohle je prostě blbost.Posledni tuleni bylo 9.8 pak nato od 10.8-27.8 krvácení po té injekci je to normální u 50% žen a pak jsme s polu spali až 30.8 a hned na to 3.9 test 1-2 tejdny a 3 dny předtím 31.8 jsem delala taky testy a na nich nic nebylo.Ani náznak / .

agneska7
6. zář 2019

Na tu krev si šla?

nikynikol25
autor
6. zář 2019

@agneska7 nevezmou me

nikynikol25
autor
6. zář 2019

@agneska7 musím mít prý papír od doktorky jinak mám smůlu

nikynikol25
autor
6. zář 2019

@agneska7 zkusím koupit dneska ještě mamatest a když už na nich nic nebude tak prostě je to tak jak řekla doktorka jestli na nich něco bude hned ji zase budu volat

nikynikol25
autor
6. zář 2019

@agneska7 dneska se nikam moc nedostanu mám kočárek a nemám pro malého hlídání a na chodbě ho nemůžu nechat

agneska7
6. zář 2019

@nikynikol25 a řekla si že chceš jako samoplatce? Zaplatíš si cca 250 Kč a normálně ti to udelaji

nikynikol25
autor
6. zář 2019

@agneska7 ano řekla ale prý to tady nedelaj,musela bych buď do Prahy nebo Slaného a tam já se nemám jak dostat.Nemam auto ani řidičák a kočárkem je to spatny

nikynikol25
autor
6. zář 2019

@agneska7 stejnak my to prostě hlava nebere takový dálnice a v čera už skoro ani ťuk,jediné mě napadalo ještě třeba jsem byla ale jak jsem hodně krvacela těch 17dnu tak to možná odešlo ale ve mě se to třeba drží,hlavně jak to poslala doktorka do lanovky tu krev tak je tady jedna a ta samá laboratoř

agneska7
6. zář 2019

@nikynikol25 prd nesmysl jen se jim nechtělo všude ti to musí udělat . Beztak s tím nemaj skusenosti tak nevěděly co a jak tak uvidíš co další test no

nikynikol25
autor
6. zář 2019

@agneska7 nakonec jsem šla na gyndu na pohotovost a tam to museli udelat

nikynikol25
autor
Autor odpověď smazal
nikynikol25
autor
6. zář 2019

@agneska7 a test dopoledne takhle a odpoledne zase nic a na utz nic nebylo a hcg opět negativní 0,1

nikynikol25
autor
6. zář 2019

@loylii
@balogis
@makronka222
@krystofovaa Tak holky utz nic nebylo a hcg ž krve opět negativní 0,1 takže to udělala ta Depo Provera,prý to zkresluje testy a mate je to.

loylii
6. zář 2019

@nikynikol25 neskutečný....

nikynikol25
autor
6. zář 2019

@loylii přesně tak

Strana
z2