icon

3 sedačky ve Fabii. Máte někdo?

poutnikova
10. led 2020

Máte někdo prosím 3 autosedačky vzadu ve fabii? Starší má 4 roky, mladší rok a půl, a vypadá to, že v létě bude další prcek=) Díky!

Strana
z2
barus18
13. led 2020

@poutnikova fo fabky se pohodlne nevejdou ani 3 sedící, takze sedacky urcite ne. My. Mame golf sportsvan a tmama bysme 3 taky nedali.. Mozna kdyby jedna byla uz jenom podsedak.. Tchan ma vw touran a tam by se urcite vesly... Plus ma ooobr kufr, takze klidne koukejte i po touranech 😉 (pripadne znama ma stary vw sharan a taky jine auto nechce 😁)

ev.ka
13. led 2020

Turan a sharan jsou docela drahá auta
my šetříme na VW Caddy maxi nebo Opel zafiru

summer2012
13. led 2020

Peugeot 5008 dá taky dozadu tři sedačky, velký kufr, my konkrétně máme sedmimistný, takže případně můžeme vzít na výlet i dědu s babi 😉 a cenově výchozí líp než VW...i když u VW zas opravdu platíte za kvalitu...

lucie_j
13. led 2020

@summer2012 VW má špatný poměr cena-kvalita, stejně jako Škodovky.

letok
13. led 2020

Ford S-Max, velkej kufr a tři sedačky vedle sebe v pohodě, hodně prostoru i vzadu na nohy.

nicedaisy
13. led 2020

@poutnikova máme citroen C4 picasso a vzadu dvě velké autosedacky a vajicko bez problémů,dost místa na nohy vzadu pro děti i vepředu pro dospělé. Fabii uz jsme teda prodali, ale tam jsme měli 2 autosedacky, mezi ně se vešla maximálně kabelka a do kufru jsem kočár nenacpala 🙈

veroniquecz
13. led 2020

@nicedaisy souhlas. My máme starší typ - xsara piccasso a taky v pohodě, protože jsou vzadu 3 plnohodnotné sedačky 👍

puhelin
13. led 2020

@ebak Nas Ford Galaxy napriklad 🙂

puhelin
13. led 2020

@lizzie02 Mame Klippan Triofix v protismeru a kdyby byla ve Fabii za spolujezdcem, tak tam uz spolujezdce nenarvete

alcar
13. led 2020

@ev.ka pozor na tu Zafiru. Nevim, jak nejnovejsi modely, ale ty starsi nemaji u prostredni sedacky homologaci na detskou autosedacku. My mame VW Caddy maxi a jsme velmi spokojeni. 😊

lizzie02
16. led 2020

@puhelin máme právě Axkid Minikid za spolujezdcem a já tam jedu tak tak, natož pak někdo vyšší, takže za řidiče ji dát nemůžeme🤷‍♀️ budeme to řešit nejspíše novým autem, protože posmerna sedačka pro mě ještě v tuto chvíli nepřichází v úvahu 🤷‍♀️

wendie
16. led 2020

@poutnikova do fabie určitě ne. Občas jsem ji měla půjčenou od ségry a fakt max dvě děti. My máme 3deti, dva sedí v 15-36, jeden má 9-18kg, ale v létě budou už všichni v 15-36, kupovali jsme Citroen Berlingo, 3sedacky jdou, pohodlné zapínání ozkouseno. Ale vejdou se třeba 3 Cybex solution x, 3* Romer kidfix se bohužel nevešly.

Strana
z2