icon

Autosedačka do protisměru. Máte zkušenost? Např. zn. Nania?

oveckaluky
6. srp 2019

Dvojčatům bude rok a my pomalu přemýšlíme o nových autosedačkách, vajíčka přestávají stačit. Máte nějaký tip, prosím? Aby šly do protisměru a pokud možno nestály ranec...
Líbí se mi zn. Nania, i podle recenzí lidí, ale v některých testech našli její slabiny, v jiných jí chválí, tak nevím...

Strana
z5
oveckaluky
autor
7. srp 2019

@olga_ Oli, koupili jsme dneska tu Joie Steadi, zatím teda jednu, bo paní měla na skladě jen jednu barvu, a tím, že mají mezi sebou rozdíl 3 kg, tudíž každý jinak nastavené pásy, chceme vidět na první pohled, kdo kde sedí. Ale v pohodě dáme do pětimístného dvě (druhá už je objednaná a zkoušeli jsme) a i Niki mezi nimi sedí pohodlně. Je teda fakt, že už nemá podsedák, s tím by se asi nevešla, no, ale do sedmimístného to v pohodě dáte 😉

oveckaluky
autor
7. srp 2019

@olga_ Aha, už koukám, že chceš s isofixem, ten nemáme...

olga_
7. srp 2019

@oveckaluky Jo, manžel by byl klidnější. Mně by to bylo asi v zásadě jedno. Starší jezdí v sedačce, takže asi tři vedle sebe nedáme. Hlavně já při delších jízdách dvojčata kojím, takže když zastavíme na kojení, potřebuju se dostat mezi ně.
Jinak jste určitě vybrali dobře. My asi taky nejdřív vezmeme jen jednu sedačku pro kluka a holka ještě bude jezdit ve vajíčku, i když se nám taky docela vytahuje. Rozdíl mají mezi sebou tak 2 kg.

Strana
z5