Autosedačka od 15 kg. Poradíte, prosím?
Ahoj poradite, prosím, autosedacku od 15 KG? Cenove dostupnou. Dekujuu
Levné a kvalitní jsou Joie, třeba Traver nebo Trillo. Osobní zkušenost s těmito modely ale nemám, nejlepší by bylo zajet do specializovaného obchodu, ať můžeš vyzkoušet, jak dceři která sedačka sedí.
Máme Joie a spokojenost.
Klippan Triofix recline, protismer do 18kg, potom do 36 kg po směru jízdy. Zakladnu lze přidělat pásy nebo přes Isofix, což je fajn, pokud je potřeba přehodit do auta, které třeba Isofix nemá.
@purplerain Tak od 15kg bych jí nevolila. Některých dětem moc dlouho nevydrží
Pro obe deti mame Cybex Solution S fix a jsme spokojeni.
@jolana24 ale alespoň by bylo dítě ještě nějakou dobu v protisměru. A potom po směru, i když ne do 36kg. Wego už je čistě po směru a to mi přijde zbytečně brzy.
@purplerain vždyť nevíš, kolik to dítko váží a jak je velké. Pravděpodobně ze sedačky do 18kg zrovna vyrůstá...
@purplerain No nevšimla jsem si, že by paní někde udala míry a věk dítěte. O sedačkách vím dost, není potřeba poučování. Pouze jsem odpovídala na dotaz na sedačku OD 15kg
@jolana24 ano, míry paní neuvedla, takže klidně dítě může mít těch 15 kg. Takže já snad taky mohu doporučit sedačku dle svého uvážení, ne?
@slunea a třeba nevyrůstá. Těžko říct. Navíc Klippan Triofix není jenom do 18 kg. Lze ho využít i potom, jenom ne v protisměru.
@purplerain jasně, ale některým dětem opravdu vydrží jen do 18kg a nevejdou se tam rameny (osobní zkušenost). Po vajíčku bych ho koupila. Staršímu dítěti už ne
@lolajda napis jake mas auto a miry ditete
@zelenaesmolda mame octavku, mala váží 15kg, měří 102cm. Je drobná

Klippan Wego