Jak řešit problémy s poutáním dítěte v autě?
hoj maminky jsem tu nová jdu si pro radu už nevim kudy kam 8).
Mame dceru skoro 9 měsíců. Do 4 mesice bylo vše v pořádku od te doby začal problem. Kdykoliv je v aute ve vajíčku, ve sporťáku nebo v jídelní židličce proste kdekoliv kde je připoutaná začne hekat rudnout někdy i plakat rychle dýchá atd. Z toho důvodu se pomalu nikam nedostaneme. Nekde jsem se dočetla ze se muže jednat o dětskou masturbaci ale kdo ví jestli je to ono. :palec: Nesetkal se s tím někdo případně jak to vyřešit? Potřebujeme jezdit autem někam se dostat atd. Ale s tim co dela to moc nejde predem všem děkuji.
@market9199 Myslím, že je to prostě období. Je ve fázi, kdy se chce hýbat a připoutaná nemůže. Některé děti to snáší líp, některé hůř. Za mě nezbývá nic jiného, než to prostě přečkat. Já třeba v jídelní židličce ne vždy poutám, když jsem u ní, tak ji nechávám nepřipoutanou a jen když vím, že od ní odejdu, tak ji poutám. Každopádně v kočárku má taky vztek, že je připoutaná a nemůže se hýbat.
A dělá to i ve chvíli, kdy nemá ten pás mezi nohama? ... protože tohle na masturbaci vypadá... (Ale po pravdě, dělat s tím jde asi jen to, že to budeš ignorovat.)
@kakamila12 Napadlo mě to samý. Asi jaro💐🙈😃
Vzteká se tam, i když je to méně uatažené? Mně to spíš přijde jako že ji to omezuje v pohybu, tak se vzteká.
Pokud by ani ve vajíčku nepomohlo odpoutání pozornosti, tak bych jezdila i se řvoucím dítětem. Co jiného dělat v kočárku/jídelní židli bych to trochu povolila a nebo jen na nezbytně nutnou dobu.
Můj syn to taky nesnášel, je mu špatně v autě a když jsem ho připoutala tak taky chytal nervy. A nesnášel autosedačku, prostě už kdy ji viděl tak konec, cestování byla hrůza. Co jsme dali podsedák je to naštěstí lepší.

Já jsem si podle nadpisu myslela, že se bude jednat o nějaké sado maso praktiky a ono nic 😅 Omlouvám se za oftopic, nedalo mi to 😎