icon

Jak upravit autosedačku Britax Romer pro pohodlí dítěte?

kkonikk
7. čer 2022

Zdravím, mám levný kočárek trojkombinaci tedy i s vajíčkem, které jsem si k němu vzala, protože tam byl příplatek jenom 1000,- tak proč toho nevyužít. Ale protože jsem nechtěla mimco vozit v levném vajicku, koupila jsem autosedacku Britax Romer dualfix 2R. Měla jsem z ni ohromnou radost než jsem do ni malou (5 měsíců) posadila. Oproti vajicku je totiž hrozné “nasedato” a tedy sedí zhroucena a když usne hlavička ji padá vřed. Takže mám sedačku za 10 tisíc a malou vozim stejně ve vajicku za tisícovku. Nejdou ty isofixy nějak upravit (je mi jasný ze v servisu, ne u nás doma 😂) aby byla základna naklopenejsi a tedy i sedačka víc ležela?? Jestli to nejde, tak mě chlap sežere. Diky

Strana
z2
kkonikk
autor
8. čer 2022

@janule0123 máme bmw x5

zelenaesmolda
8. čer 2022

@kkonikk
nesedici dite nepatri do pokracovaci sedacky,nicis mu zada!
do pokracovacky patri dite,ktere aspon dva mesice samo sedi
Koupila bych dinofix nebo be safe ci klippan kiss,ten ma integrovane vajicko.
Pokud ji pada hlava tak by asi byl dobry ten be safe protoze dokaze vyrovnat sklon sedacek.
Ale na zkosene sedacky moc nejsou isofixove autosedacky vhodne,prave kvuli tomu padani hlavicky.

janule0123
9. čer 2022

@kkonikk s bmw zkušenost nemám - ale dle toho co píšeš tam máte taky zkoseny sedačky jako skodovky, takže britaxku nemá cenu schovávat se sklonem to nebude lepší ani když začne sedět a ideálně pokud nejde vrátit prodat, dokud se ji můžeš zbavit jako skoro nové…takže teď vajíčko od značky co se sedackama zabývá .. ideal pro cca 83 Cm a 13 kg.. ať nekupujes ještě třetí vajíčko …nejbezpečnější je kvalitní vejce dokud se do nej vleze a u vajíčka bych se těch pasu nebala - se základnou bys mohla řešit zase sklon,., takže ideal se poradit osobně a vyzkoušet … malá jezdila do nějakých 18mesicu ve vajíčku určitě .. až začala couhat hlava šla do pokracovackx… besafe izi turn…

Strana
z2