Jakou autosedačku s isofixem 18-36 kg?
Holky prosim s jakou autosedackou s isoixem od 18 kg - 36 kg jste spokojene? Dekuji
@madrilena Dcera má 105 cm, 19 kg a v pohodě. Instalace nevim, jak je u jiných sedaček Römer. Vlastne nevim, na co se ptáš. Zadny problem nebyl. Pětibodový pas byl u nové sedačky nainstalovaný. Mela jsem sedacku pripevnenou na pás auta zezadu, isofix a TT pás. Kdyz byla dcera větší, tak jsem podle návodu jen vyndala pětibodový pás a vyndala pas auta zezadu a pripinam ji tim. Mozna jen zkontrolovat kompatibilitu isofixu auta. Je to na netu.
@espada Ahoj, někde jsem četla, že pro větší děti může být autosedačka úzká. A také jsem se dočetla, že instalace může být obtížnější. Na to se ptám. Syn je vyšší a má 18 kg. Otázka je, jestli se tam vejde třeba v osmi, deseti letech. S autem autosedačka kompatibilní je, to není problém.
@madrilena Aha, no uzka si nemyslím, spíš nizka. To riziko tam asi je. Ale ja uz v tom věku budu davat podsedak. Ta instalace je složitější jen v tom TT pásu, jinak zacvaknes jen isofix a pas jako u jinych sedacek. Ale i ten pas byl rychlovkaal. Ja teda ale sedacku nevyndavam. Jestli chcete rychle ven, rychle dovnitr, tak bych mozna volila jinou.

Mám Römer advansafix a max. spokojenost.