icon

Jakou autosedačku s isofixem 18-36 kg?

lekna7
11. črc 2016

Holky prosim s jakou autosedackou s isoixem od 18 kg - 36 kg jste spokojene? Dekuji

espada
11. črc 2016

Mám Römer advansafix a max. spokojenost.

madrilena
21. bře 2017

@espada Ahoj, chtěla bych se Tě zeptat na Advansafix. Jak je to se starším dítětem? Sedí se mu tam pohodlně? Jaká je instalace autosedačky? Byl nějaký problém nebo je to jako u všem autosedaček Romer? Moc děkuji za odpověď.

espada
22. bře 2017

@madrilena Dcera má 105 cm, 19 kg a v pohodě. Instalace nevim, jak je u jiných sedaček Römer. Vlastne nevim, na co se ptáš. Zadny problem nebyl. Pětibodový pas byl u nové sedačky nainstalovaný. Mela jsem sedacku pripevnenou na pás auta zezadu, isofix a TT pás. Kdyz byla dcera větší, tak jsem podle návodu jen vyndala pětibodový pás a vyndala pas auta zezadu a pripinam ji tim. Mozna jen zkontrolovat kompatibilitu isofixu auta. Je to na netu.

madrilena
22. bře 2017

@espada Ahoj, někde jsem četla, že pro větší děti může být autosedačka úzká. A také jsem se dočetla, že instalace může být obtížnější. Na to se ptám. Syn je vyšší a má 18 kg. Otázka je, jestli se tam vejde třeba v osmi, deseti letech. S autem autosedačka kompatibilní je, to není problém.

espada
26. bře 2017

@madrilena Aha, no uzka si nemyslím, spíš nizka. To riziko tam asi je. Ale ja uz v tom věku budu davat podsedak. Ta instalace je složitější jen v tom TT pásu, jinak zacvaknes jen isofix a pas jako u jinych sedacek. Ale i ten pas byl rychlovkaal. Ja teda ale sedacku nevyndavam. Jestli chcete rychle ven, rychle dovnitr, tak bych mozna volila jinou.

madrilena
26. bře 2017

@espada Díky. Nakonec jsem se na ní byla podívat a nekoupíme jí. a sedací část je krátká a je docela i úzká. Škoda, že něco podobného nedělají v kategorii 15 - 36 kg. Líbila by se mi.