icon

Novorozenecká vložka do autosedačky. Do kdy?

karlicka111
18. říj 2008

Holky poraďte, prosím 🙂 Do kdy nechat v autosedačce vajíčku takovou tu novorozeneckou vložku? Bylo to napsáno v manuálu, ale ten se nám nějak ztratil 😅 Díky 😎

veronikahel
•
18. říj 2008

karlicka my sme mali maxi cosi a dali sme to preč asi po troch - štyroch mesiacoch. už si to nepamätám 😀 ale to uvidíš, kedy to bude treba odstrániť. keď bude už bábo väčšie a bude potrebovať vyššie hlavičku...

mezera
•
18. říj 2008

Přesně tak, jak píše Veronika - máme taky vajíčko Maxi Cosi a ve 4. měsících už měl Áda v sedačce málo místa, ramínka měl výš než pásy, takže jsme tu vložku oddělali a hned bylo vidět, že už na to byl velkej.

zuzkagu
•
19. říj 2008

NO aj mi sme mali , resp. ešte máme maxi cosi ale Tomino je velky a už sa do vložky nezmestil v 2 mesiacoch. Bolo mu tam nejakoo tesno a to bolo leto a nebol naobliekaný 😉 .
Zuzana

mirka755
•
19. říj 2008

my měli Babypoint a vložku jsme tam nechali do té doby, dokud se do ní malá vešla.

bihan
•
19. říj 2008

Mne sa zdá, že mi predavačka spomínala, že pri Maxi-Cosi je novorodenecká vložka do 5kg (čo mala drobná ako mesačná 😅)

frog
•
19. říj 2008

Vložku jsme tam měli dokud se tam vešla,pak už v ní byla hlavičkou zalomená..to poznáš až jí bude malá.. 😉

smisatko
•
19. říj 2008

holky poraďte, ta novorozenecká vložka se nějak extra dokupuje nebo v některých vajíčkách je a v některých není? máme koupenej casualplay S4 a baby zero, ale máme ho u rodičů, takže jsem ho ještě neprozkoumala a o novorozenecké vložce slyším prvně. Díky

veronikahel
•
19. říj 2008

smisatko podla obrázkov, niekde som sa nedočítala, vyzerá to, že má tiež novorodeneckú vložku 🙂

smisatko
•
19. říj 2008

no budu ho teda muset probádat, ale v návodu o tom nic není , díky...

konja
•
22. říj 2008

tak já dávala do sedačky novorozeneckou vložku do té doby co se do ni malá vešla, zhruba do pěti týdnů.Pak už se ji do toho nevešla hlavička a navíc i tu hlavičku už dobře držela,neklinkala ji ze strany na stranu jak je tomu u novorozenečků. 🙂

barbadam
•
26. bře 2013

Holky, a nevíte náhodou jestli se dá někde sehnat ta norozenecká vložka samostatně?

scoop
•
8. dub 2013

mna by to tiez zaujimalo barbadam. na maxi cosi cabrio fix. chyba nam ta vlozka. mame este tri mesiace, asi ju usijem 🙂 ked to inak nejde

terelmisa
•
20. dub 2013

@barbadam
@scoop
http://www.obchudek-u-kasparka-vsem.cz/u-kaspar...
akorát jsem jí objednala, tak jsem na ní zvědavá 😉