Gynekologie Brno. Nevíte, kdo přijímá nové pacientky?

koko94
10. lis 2020

Ahoj 🙂 Nevíte náhodou někdo o gynekologovi v Brně, který přijímá nové pacientky?
Předem díky za odpovědi 🙂

palja
10. lis 2020

Já chodím k Mudr. Přívalové do Kr.pole. Na webu má že pacientky přijímá, objednává se od 12-13 hod. Já jsem s ní spokojená, chodím tam už několik let, chodí tam i dvě kolegyně z práce, jsou taky spokojené. Už jsem se setkala i s názory, že tam pacientky spokojeny nejsou, paní dr je nepříjemná apod. Ale na to si musí udělat úsudek každý sám. Tady jsou její webovky.

https://brno-gynekologie.cz/ordinacni_hodiny.php

lpch
10. lis 2020

Dobry den! Tez se pripojim se zadosti o doporuceni na gynekologii v Brne, idealne na lekarku. Jsem ted registrovana na Rybkove, byla jsem tam jednou a jednou resila potize pres telefon a ke spokojenosti mam daleko. Mozna by to bylo vse v pohode, kdybych nemela srovnani s predchozi pani doktorkou, ktera byla proste uzasna, ale bohuzel jz mi prestalo vyhovovat dojizdeni 200 km daleko v pripade problemu. Takze moc prosim o tip na prijemnou doktorku, ktera bude opravdu odbornikem. A jeste jedna vec - prosim, aby fungovani ordinace bylo nastaveno tak, ze pote, co se svlecu, tak uz se nebudu muset v kalhotkach producirovat pred sestrou a pripadne dalsimi pacientkami, ktere jsou na rade.. abych si proste mohla odlozit az po vstupu do ordinace. Predem dekuju 🙂

smudlinky
10. lis 2020

Chodím k Průšové na Palackého třídu v kr. Poli, jsme s ní celkem spokojená- problémy nemám, myslím, že stále přijímá. dřív jsme chodila na Orlí, nebyli špatní, ale dovolat se tam bylo na dlouho.

palja
10. lis 2020

Jinak na orlí jsem chodila taky pár let. Tak mi vždycky vadilo, že při každém vyšetření mi i sestra pořád civěla mezi nohy, nebylo potřeba aby tam byla. Prostě stála za doktorkou a dívala se.
Jednou mě špatně objednali na recepci, místo k mé doktorce, tak k nějakému doktorovi. Tam mi i vadilo, že když někdo přišel do ordinace, tak všichni na chodbě viděli dovnitř i při probíhajícím vyšetření. Chodila k nim i moje sestra a odešla právě proto, že se jí ta sestra pořád dívala mezi nohy. Nevím jak je to teď, už je to pár let.
Přívarová nemá sestru, dělá si vše sama. Pacientky jsou objednané a chodí na čas, pokud není něco akutního. V ordinaci se prezouvám do erarnich bot a jdu za ní do další místnosti, kde je paravan. Když jsem vyslecena a připravena na vyšetření, tak hned jde ke mně a vyšetřuje. Pak se jdu obléct a sednout si k ní a pak si povídáme co a jak.
Jak jsem už psala, každému vyhovuje něco jiného, já jsem spokojená tady. Když mě pak předala do porodnice, tak jsem pak byla zklamaná, do jaké "fabriky" jdu. Pacientky tam chodily jak na běžícím pásu, brali je jako kus masa, prostě další v pořadí. Takže jsem se pak těšila až budu mít po porodu a půjdu zase ke svojí doktorce.

inkheart
10. lis 2020

MUDr. Zlámal - Řečkovice http://www.gynekologie-brno.com/
Výhody : empatický a lidský přístup (utíkala jsem k němu od mudr. Kutějové z Gyn Orli, která byla pravý opak), vždy má na pacientku čas, človek nemá pocit, že je všechno hrr hrr.. To zároveň ale znamená delší čekání v ordinaci (to je jediné minus, ale zároveň je to logické, takže mi to nevadí).

apple_tree
10. lis 2020

Ja chodim sem https://www.gynekologie-gyneva.cz/ k MUDr. Chocholackove. Doktorka je fajn, pecliva, sestricky jsou uplne super, mile, ochotne. V Brne jsem vystridala 4 gynekology, az ted jsem konecne spokojena. Jeste je fajn doktor Fisher v Heliosu, pokud tam jeste je.

lu_muerta11
10. lis 2020

@palja uz nastastie nie. Ja som povodne chodila Krouzelovej. Ta uz par rokov nepracuje, myslim, ze isla na matersku, ale bola skvela. Pak spm mala Dvorakovu, to bol des, jak som otehotnela zmenila som ju za Sukupovu a ta je fakt moc dobra. Sestra sedi cely cas na prdeli pri stole, ona vysetruje na lehatku. Na koze minimum, co mi fakt vyhovuje, takze a touto som spokojna. Akurat co ma desne irituje je ich objednavkovy online system. Nefunguje, nepride potvrdenie a je treba aa objednavat telefonicky, ale poobede po 15:40 sa tam da normalne dovolat.

radkovy
10. lis 2020

@koko94 cenap na Vodní ulici, MUDr. Laznickova. Ale má jiný přístup- viz. její stránky

minerva
14. lis 2020

https://www.gynekolog-strmiskova.cz/
Jsem zde spokojena. Sestra je zvlast, pacientka nemusi nikde chodit polonaha.

hanka_12345
14. lis 2020

Dr. Bayerova Eva Zabovresky..je to uzasna osoba

hanka_12345
14. lis 2020

@u dr bayerove te tohle nepotka..

pginka
9. bře 2021

@palja ja chodím k na gynekologii k Simona Motlová úžasná a sestřičky ty nemají chybu jsou úžasné , Brno-osová

pginka
9. bře 2021

@hanka_12345 kni sem chodila a musela sem přestoupit ,To sem ještě nezažila 16tt a ona mi akorát zaměřila tlak, tot vše
Tak sem ji vynadala a odešla od ni 😇

hanka_12345
9. bře 2021

Tak to nevim, o me se krasne starali od zacatku,tlak, UTZ pri kazde navsteve, vysetreni ....a vse jak ma byt

hanka_12345
9. bře 2021

@pginka jak ti to oduvodnila?

pginka
9. bře 2021

@hanka_12345 když jsem ji požádala aby udělá vše co má tak mi na to řekla ze ona ví co dělat ze se nemam obávat ,tak sem ji vynadala a koukali na mě jak kdyby nevím co ,ani sem neřekla nashledanou ,posbírala jsem si svoje věci a odešla jsem . Hned jak sem vylezli ven koukla sem na net , a našla tam P,Motlovou tak sem ji hned zavolala a ještě ten den tam jela