icon

Maminka na procházky Brno sever, Lužánky

ellisha
2. srp 2021

Hledám maminku na procházku, pokec na Brno sever či Lužánky apod. Mám dvě děti, holku 4,5 roku a kluka 2 měsíce.

jixinkatobik
2. říj 2021

@ellisha Ahoj, ozyvam se az ted, jelikoz jsme byli ted casto mimo Brno. Ale s nadchazejicim podzimem bych take uvitala kamaradku na pokec a prochajdu, vylet... Jsem z Brna Lesne, 2 deti - kluka 4,5 a holku 19mesicu. Starsi chodi do skolky, takze dopoledne jsme jen dve 🙂

ellisha
autor
3. říj 2021

@jixinkatobik Ahoj. Ráda vyrazím. Také mám nejstarší dopoledne ve školce. Ráno ještě někdy dospavam noc. Máš whatsapp? Moje c. 775210707. Mužem i vyrazit jinam, však se domluvíme. Venku už bývá chladno, ale ještě jsem ráda za ty slunné dny. Martina 🙂

jixinkatobik
3. říj 2021

@ellisha taky nejsem ranni ptace narozdil od male ;) muzem na whatsapp, pisu si cislo. Pristi tyden jsme na severu u rodicu. Muzeme se domluvit za tyden. Je nam to jedno kdy, zatim nic nemane 🙂
@ellisha

ellisha
autor
4. říj 2021

@jixinkatobik ok, tak budu čekat až napíšeš.

m4rt1n3
5. říj 2021

Ahoj, také bych se ráda přidala. Bydlime u Kraví hory, můžu sjet k Lužánkam.. je mi 33 a mám 2 holky 24mes a 5mes. Kdybyste měly zájem, bylo by fajn se domluvit přes whatsup muj mobil je 776251157 😉