Je tady už někdo s termínem leden, únor 2018?
Ahojte holky. Před týdnem jsem měla první // a dneska jsem testovala naposledy. Ve čtvrtek jdu k Dr. tak snad už tam půjde něco vidět. Dnes jsem +- 4+6 TT.
@bzubzalka nejsem drobná 😂 ale prý když se přibere 20kg tak se měří. Já ji mám širokou
@vvercatkoo aha...mě měřila dr, když mi dávala prukazku. Teď mám nahoře už taky dost 17kg ☹
Tak 7:45 mi daly pásy, 8:30 pichly kapacku s oxygenem, 9:15 ze mě něco vyteklo, tak udělaly test a že prý plodovka a dvě minuty na to doktor do mě hrabnul a vyteklo tak dva litry, jsem myslela, že se i počůrám smíchy😂
Takže verdikt zní, zůstávám na porodním sále 😂 bolesti zatím žádné
Jsem lehce na rozpacích, jsem myslela, že když odteče plodová voda, že se začne něco dít a sestra mi říkala, že dnes porodit nemusím, když nejsou bolesti
A myslela jsem, že do hodiny od plodovka se musí podat nějaké léky a nic.
Řekla jen že mám ležet, ať že mě ještě může cosi vytect
Děkuji, ještě by mohli začít ty bolesti ať už to mám za sebou. Do zítřka se mi čekat nechce
@vvercatkoo mě u Erika praskla voda doma v 1v noci, narodil se po 8hod ráno. Manžela poslali domů, že jsem.prvorodicka, tak že jen tak neporodim. Někdy kolem 5mi dali kapacku, kvůli infekcim, protože jsou otevřené porodní cesty...
@snazilka01 jeeee, ani nevis jakou mam radost!!! Nadherna Victorka!!! Juchuuu!!!! Hodne zdravi, lasky a stesti do zivota! Ted uz muzes odpocivat a uzivat si malou! 😀
Ahoj holky to my nebudete veřit, ale už i MY jsme se narodily 😍 Naše Adélka se nám narodila dnes 1.2 v 11:07 a máme překvapivě 3670kg a 52cm Porod byl neskutečně rychlý. V půl třetí jsem si myslela že my začaly poslíčci. Bolest se stupňovala a teplá sprcha nepomáhala. Vydržela jsem doma až do 8 pak jsme vyrazily do porodky. Tam mě čekalo překvapení už jsem byla na 7 prstů otevřená. Nestihla se žádná příprava ani léky proti bolesti. Bylo sice potřeba mnoho tlačení protože malá byla hodně nahoře, ale i když to bylo jak moje poslední hodinka vylezla v pořádku. Jen mě potrhala až k prdce, ale šitì bylo ukázkové a dalo se zvládnout. To vše k našemu příběhu, holky jsem tak neskutečně šťastná a dál ani nevìm co teď napsat. Snad jen hodně štěstí všem koho čeká porod a i těm co už se stali maminkami. 😍😅🍀
@bzubzalka trpím jak kůň, bolesti po pěti minutách a pořád se neotvírat😭.
Nějaké rady?
@vvercatkoo 😱😢 ráda bych poradila, ale nevím ☹ chodit, teplá sprcha? Myslím na Tebe!🍀
@bzubzalka tak prý to ještě nejsou kontrakce, tak to ani nechci vědět, co mě čeká za bolesti
@elenadavis no já mám tak strašnou radost za ty krásné zprávy!!! Všem co porodily, fakt závidím 🙂 ale v dobrém. super, žes měla takový porod, užívej si maličkou, je krásná. a ať se ti brzy poporodní rány zahojí...
@vvercatkoo teplá sprcha, chodit, úlevové polohy na kočičku, nevím, víc neporadím. myslím na tebe... snad to bude brzy za tebou.
Holky obrovska gratulace k miminkum,.hlavně hodne.zdravicka a at vam delaji jenom samou radost

@danielle94 nam pomohl u druheho. Ted mame smulu - zakaz..
@vvercatkoo drzim pesti...