Dětský oční - České Budějovice. Kdo přijímá nové pacienty?

mochomurka
17. srp 2021

Ahoj, prosím o radu - sháním dětského očaře v ČB, který příjmá nové pacienty. Ke Kostohryzové se nelze dovolat a Šimeček bere jen na zákroky. Měli jsme vyšetření v optice a ti nám doporučili ať necháme raději ještě vyšetřit na očním.

verunkanatalka
17. srp 2021

O nikom jiném nevím…Dceři (4roky) bylo pediatrou doporučeno oční vyšetření a MUDr Kostohryzová mi holku normálně vzala…Je fakt, že jsem měla doporučení ( papír) od doktorky. Trvalo dlouho než jsem se dovolala…Zkus tam zajít a nebo zkoušek volat, můžou mít dovolenou… @muchomurka

smaug
31. srp 2021

@mochomurka nás taky vzala Kostohryzová, měli jsme doporučení z nějakého orientačního vyšetření, co se dělá v tyflokabinetu. Je to tedy už 6 let, ale tehdy jsem tam taky volala několik týdnů. Děti od 3 let berou taky v Gemini.

mochomurka
autor
31. srp 2021

děkuji, nakonec jsem se ke Kostohryzové dovolala

adelazla
2. zář 2021

Kostohryzová bere asi jako jediná, ale důvod je jednoduchý - vyšetření je na nic. Syn je podle ní úplně zdráv a já jsem se zbláznila, že mi vadí šilhání, které není na první pohled vidět. Po pár vyšetřeních jinde zjistili, že má syn parézu 1 očního nervu a dostal okluzor. A se sebou osobně s ní mám zkušenost ještě horší.

mochomurka
autor
2. zář 2021

moc dobré reference jsem na ni neslyšela. Ale nevim kam jinam....

tyname
13. zář 2021

@mochomurka Co v nemocnici? My tam chodíme se synem a jsme moc spokojení.

mochomurka
autor
13. zář 2021

tam jsem volala a prý berou jen na zákroky