Jak funguje sdílené auto Anytime v Praze při víkendovém použití?
Uvažuji že bych místo vlastního auta zkusil službu Anytime v Praze, hlavně na víkendové výlety. Zajímá mě dostupnost aut a reálné ceny při delším použití. Aplikaci jsem si prohlédl ale chybí mi zkušenost z praxe. Využívá to někdo pravidelně a jak jste spokojení?
Ptáš se tady, kde jsou samé maminky? Pojedou s dětmi MHD, vyjde to levněji. Mně by vadil ruský vlastník, jela bych raději sockou, než je sponzorovat. Ale každý to máme jinak.
https://www.anytimecar.cz/
@anonym_a3bbb4 Díky, chápu. Mně jde spíš o výlety mimo Prahu, ne o běžné ježdění po městě. Zajímá mě hlavně, jestli jsou auta o víkendu dostupná a kolik to reálně vyjde při delším použití.
Volila bych český Carsharing. Dokud jsem neměla služební auto, přemýšlela jsem o mimořádném zapůjčení. Podmínky byly skvělé, ale než jsem využila, změnila se mi situace
tak funkčně, u nás ve městě nic jiného než anytime není. používám občas během týdne, na krátké pronájmy i celodenní, když jedu daleko a zpátky. V aplikaci vždy vidíš dostupná auta a jejich cenu - vždycky počítám podle toho, co plánuju s autem dělat, která verze se mi nejvíc vyplatí. Obyčejná a úplně nejlevnější Toyota aygo vyjde na víkend (aktuálně akce 48h + 24h zdarma na 839,- a 5,89 Kč/km, případně na 2829 Kč (kdy je 300 km v ceně), někdy si beru CH-R, ale ta stojí skoro dvakrát tolik. Auta v Praze obecné dostupná jsou, jen v některých lokalitách je jich málo, tak je potřeba si to pohlídat
Používám anytime občas, hlavně kvůli tomu, že v místě bydliště jiná služba není. Nejlevnější Toyota aygo vyjde na víkend (teď akce 48h+24h zdarma) na 839 Kč a 5,89 Kč/km, případně na 72h vč. 300 km za 2829 Kč. Auta dostupná jsou spíš podle lokality, někde je jich málo, tak je potřeba si dostupnost pohlídat. Ale to už přesně nevím, půjčuji si spíš na krátké zařizování během týdne...

Ptáš se tady, kde jsou samé maminky? Pojedou s dětmi MHD, vyjde to levněji. Mně by vadil ruský vlastník, jela bych raději sockou, než je sponzorovat. Ale každý to máme jinak.
https://www.anytimecar.cz/