icon

Cviky na odstranění dvojité brady. Jaké jsou osvědčené?

optimistic
7. zář 2022

Zdravím. Vypěstovala jsem si dvojitou bradu. Znáte nějaké cviky zaměřené přímo na dvojitou bradu? Na netu toho je hodně, ale zajímá mě, co se vám osvědčilo. Děkuji.

makovice88
7. zář 2022

@optimistic Mne pomohlo az zhubnout 😁 Jeste nejsem zdaleka v cili, ale brada mi uz trochu mizi.

jjasmina
7. zář 2022

@optimistic Když se zhubne celkově, mizí i brada

optimistic
autor
7. zář 2022

Díky za odpověď, já mám po porodu nahoře 10kg, tak mě čeká hodně práce. Plus teda ještě hodně špatné držení těla, to přišlo taky s těhotenstvím, všechny svaly povolené...

optimistic
autor
7. zář 2022

@makovice88 Jak se Vám podařilo zhubnout? Já vím - nejíst a cvičit 🙂 ale budu ráda za nakopnutí a inspiraci 🙂

jancazao
7. zář 2022

@optimistic omyl, jíst a cvičit 😃

optimistic
autor
7. zář 2022

@jancazao Dobře, tak nepřežírat se a cvičit 🙂 před těhotenstvím jsem byla hubená, stravu jsem neřešila, jen jsem hodně cvičila. Ale 10kg je už hodně na to, abych jedla čokoládičky, hamburgery apod...

makovice88
7. zář 2022

@optimistic Presne tak, nejedenim se to akorat zhorsi. Ja zacala jist vic. Cvicit nesmim, takze jen prochazky a ted jsem pridala na 20 minut denne kolo a jde to. Nakoupnout se musi clovek sam. Mam po dvou porodech hodne kg nahore, ale telo konecne pochopilo, ze uz vazne neni tehotne a jde to dolu. Sice to neni rychle, ale vaha se hybe a cm mizi.
Pro me treba neplati univerzalni rady, musela jsem si najit, co vyhovuje me. V jidle se uplne omezovat take nechci. Pokud mam chut na nejakou prasarnu, klidne si ji dam - treba jednou za mesic. Neumim si predstavit, ze bych si do konce zivota nedala treba pizzu. 😅

makovice88
7. zář 2022

@optimistic Zacala jsem tim, ze jsem si zapisovala do kalorickych tabulek opravdu vse, co jsem snedla. Tim jsem zjistila, ze prakticky telo hladovi. Tak jsem zacala pridavat. Ted uz nezapisuji, neb na to nemam cas. Ale jako zacatek super 👍