Jak zhubnout po porodu?
Holky, je tu někdo, komu se podařilo zhubnout po porodu? Jak se vám to povedlo?
Kolik jste během těhotenství přibraly a kolik jste potom shodily? Co jste pro to dělaly?
Já jsem začala jíst zdravěji a přidala jsem kardio, ale zatím moc výsledky nevidím. 🙂
Budu ráda za vaše zkušenosti.
Moje odpověď tě asi nepotěší 😁 V těhotenství jsem přibrala 20 kg a téměř všechno shodila bez práce během asi 6 měsíců. Kojila jsem a chodila na procházky s kočárkem. Žádné diety nebo speciální jídelníčky, žádný sport…
@anonym_41183c Proč by ne potěšila vaši odpověď 😅 To je super že vám to šlo tak samo a ne musela jste k tomu přidávat nic víc . To bych chtěla 😅 Ale já měla + 32 kg a samo šlo dolů cca tak 7 , a prostě to zaseklo . Zkusila jsem různé čaji na hubnutí , diety a nic . Teď to trochu šlo , cca tak 5 kg dolů ale zaseklo zase , tak už nevím co ještě . Jinak na procházky chodila též hodně , ale váha mě od toho ne šla dolů 😂
Hubla jsem po kazdem porodu. Jedine co funguje je zdrava strava a cviceni. Nic lepsiho nevymyslis.
Zadne caje, tabletky, kapky a pod. nefunguji - to by byli hubeny vsichni.
Ja jsem si nastavila jidlo 4x za den, po 6 uz nejim, chodim 2-3x tydne behat (s kocarkem). Ku kazdemu jidlu kopec zeleniny nebo nejake ovoce. Zaradit proteiny - tvaroh, tuniak, kureci prsa, vajicka a pod.
Muzes zkusit kaloricke tabulky - mne nesedli, ja jsem nesplnila ty kolecka nikdy, presto hubnu. Nebo se porad a chatgpt, on umi vytvorit hezky jidelnicek.
Hubla jsem po kazdem porodu. Jedine co funguje je zdrava strava a cviceni. Nic lepsiho nevymyslis.
Zadne caje, tabletky, kapky a pod. nefunguji - to by byli hubeny vsichni.
Ja jsem si nastavila jidlo 4x za den, po 6 uz nejim, chodim 2-3x tydne behat (s kocarkem). Ku kazdemu jidlu kopec zeleniny nebo nejake ovoce. Zaradit proteiny - tvaroh, tuniak, kureci prsa, vajicka a pod.
Muzes zkusit kaloricke tabulky - mne nesedli, ja jsem nesplnila ty kolecka nikdy, presto hubnu. Nebo se porad a chatgpt, on umi vytvorit hezky jidelnicek.
@lauriak kolečka na tabulkách jsem taky neplnila. Jsem zvyklá jíst, nemám problém s většími porcemi, ale když si dám tolik zeleniny co mám mít, tak už jsem plná a nesním ostatní. Cvičila jsem 3-4 týdně, posilování, kardio a nic. Po prvním jsem měla ještě míň než teď těhotenstvím, po druhém to nejde. Naopak jsem ještě přibrala 🤦🏼♀️ doktorka mi řekla, že se musím více hýbat. Tak asi jedině v noci 😏
Od roku 2021. 2 porody a váha vzrostla o 40kg víc. Od prosince dodržuji kalorické tabulky (dbala jsem na správné nastavení a čerpala jsem informace) a pohybu jsem nijak nepřidávala. Aktuálně mám 12kg dole.
A kojíš? Ja teda hubla az nezdravě jen tim kojením, ale u někoho to ma opačný efekt a dokud se kojí, tak telo nepustí ani gram. Navic sem treba pri kojení nemohla moc sportovat, dítě mi pak odmítalo mliko. Pak po odstavu se už postava formovala lip. Jak dlouho to družíš? Výsledky kolikrát nepřichází hned, ale spíš třeba v rámci týdnů.
Ja nabrala 18kg, postupně to šlo dolů tak nějak samo, neměla jsem energii na cvičení ani se nějak hlídat ve stravě… jen jsem chodila na delaší procházky s kočárkem a se psem a samozřejmě se trochu hlídala ale jinak jsem jedla co jsem chtěla… ještě mám nějaké 2-3kg nahoře, ale to už budu muset vycvičit😁

Moje odpověď tě asi nepotěší 😁 V těhotenství jsem přibrala 20 kg a téměř všechno shodila bez práce během asi 6 měsíců. Kojila jsem a chodila na procházky s kočárkem. Žádné diety nebo speciální jídelníčky, žádný sport…