icon

Je možné zhubnout pas a břicho efektivně?

27. čer 2025

Ahoj, myslíte, že lze vždy zhubnout pas a břicho nebo je typ postavy, kdy vždy budou tyto partie tlusté? Oblečená si nepřipadá tlustá, chodím 2 x týdně cvičit, ale v plavkách se sobě nelíbí. Mizí mi pas a mám břicho. Nevím, pokud bych zhubla, jestli by se to zlepšilo, ale více zhubnout se mi ani nedaří. Musela bych na 50 kg.

autor
Autor odpověď smazal
autor
Autor odpověď smazal
autor
Autor odpověď smazal
krisstina93
27. čer 2025

Břicho dělá nejvíc strava. Nicméně pokud mas děti hraje tam roli třeba i povolena kůže po těhotenství, můžeš mít diastazu. Břicho je celkově nejtěžší vypracovat.

autor
27. čer 2025
@krisstina93

Břicho dělá nejvíc strava. Nicméně pokud mas děti hraje tam roli třeba i povolena kůže po těhotenství, můžeš mít diastazu. Břicho je celkově nejtěžší vypracovat.

@krisstina93 Po
@krisstina93 Diastázu nemám, mám tam trochu povislou kůži, ale ne moc, jenže na ní špek. Potřebovala bych se ho zbavit. Ale asi bych se musela dostat na podváhu, a kdo ví, jestli by to pomohlo. Mám 53 kg a velikost 36/S a stejně trochu špek. To mi přijde divné. V oblečení to není vidět, to vypadám štíhlejší.

dashyyy
27. čer 2025

na mě nejvíc platí silové cvičení, břišní svaly cvičím velice omezeně - diastáza + kýla a přesto vypadá líp a líp a tak 80% dělá strava

cilkat
27. čer 2025

Pokud tomuhle říkáš špek, jsem velryba. Jako jo, nemáš kůži a těsně pod ní svaly, ale po pravdě mi přijde, že je problém spíš někde v pánevním dnu. Přijde mi, že množství podkožního tuku tam není nijak velké, ale že břicho je vyvalené "od pupíku dolů". Nevidím přímo diastazu, ale nějaký problém v držení těla. Spíš než do diety, bych šla za fyzioterapeutem zaměřeným na pánevní dno.
... kdyžtak koukni do tohohle, přijde mi to "typ pejsek" https://www.pronaladu.cz/5-druhu-zenskeho-brisk...

autor
Autor odpověď smazal