icon

Kde dělám chybu? Nehubnu

bianca_86
16. únor 2016

Ahoj holky, v listopadu jsem se rozhodla, že přes Vánoce nepřiberu a shodím i kila, co mi zůstala po porodu. Po prvním porodu jsem zkoušela cvičení podle Jillian M. a za první měsíc jsem zhubla 4 kg a to jsem necvičila moc poctivě a i pak to šlo dolů, už pomaleji, ale šlo a bez změny jídelníčku. Teď po druhém porodu jsem šla do sebe, poctivě cvičila Jill a o necpala se cukrovím, salátem ani jinými pochutinami. Výsledek - přes Vánoce 3 kila nahoře. Po Novém roce jsem tedy razantně změnila jídelníček (nejím maso a táta je pekař, takže jsem se pořád cpala houskami a chlebem). Teď už bílé pečivo vůbec nejím, kupuji si jen žitný chléb a jestli sním malý krajíček denně, tak je to moc, zařadila jsem více zeleniny a sóju a tofu. Jill mě přestala bavit, začala jsem tedy 30denní výzvu, zároveň břicho a zadek (mám dva dny do konce) a s malou si stěží sednu, takže pohybu mám opravdu dostatek a jídelníček, řekla bych vyvážený. Ale ani gram dole, podle měření ani mm dole a jestli přiberu jenom maličko, tak na mě puknou poslední kalhoty. Nevidíte v mém popisu co dělám špatně? Už jsem zoufalá.

Strana
z4
2kyky
5. zář 2016

ahoj holky mě tedy po porodu pomohla tato knížka http://www.stahuj-knihy.cz/stahujknihy/eshop/0/... tak snad pomůže i někomu z vás 🙂

Strana
z4