icon

Obezita. Máte tip na domácí cvičení?

Včera ve 13:26

Ahoj, vím, že na YouTube bude spousta videí, ale ráda bych radu na nějaká konkrétní nebo konkrétní kanály. 🙂
Jsem obézní, 2 měsíce dodržuju kalorické tabulky a chci zařadit trochu víc pohybu. Doma jsem se ke cvičení nikdy pořádně nepřemluvila. Děti mi večer jakž takž spí, tak bych chtěla alespoň párkrát do týdne u telky něco zacvičit. Měly byste pro mě nějaká vhodná videa? Děkuji. Ideální 20 - 30 minut.

vendulis
Včera v 16:04

@anonym_autor Zhubla jsem za půl roku pět kg, nejdřív jsem tedy nejedla sladké apod, pak jsem jednou týdně chodila na tanec...aerobic, pak jsem k tomu dvakrát týdně běhala, pak jsem zbylé dny cvičila z youtubu.. chce to postupně.

autor
Včera v 17:10
@vendulis

@anonym_autor Zhubla jsem za půl roku pět kg, nejdřív jsem tedy nejedla sladké apod, pak jsem jednou týdně chodila na tanec...aerobic, pak jsem k tomu dvakrát týdně běhala, pak jsem zbylé dny cvičila z youtubu.. chce to postupně.

@vendulis Mám na sebe občas čas tak půlhodinu večer. Chci ten pohyb zkusit zařadit. Osobního trenéra mám v plánu do budoucna, až se zlepší situace ohledně dětí. Hubnu s kalorickými tabulkami, ale říkám si, že nějaký pohyb, protažení na večer by nebylo špatný.

betelgeuzz
Včera v 17:47
@anonym_autor

@vendulis Mám na sebe občas čas tak půlhodinu večer. Chci ten pohyb zkusit zařadit. Osobního trenéra mám v plánu do budoucna, až se zlepší situace ohledně dětí. Hubnu s kalorickými tabulkami, ale říkám si, že nějaký pohyb, protažení na večer by nebylo špatný.

@anonym_autor zkusila bych Fitfab, mrkni na program Well, který je pro těhotné, nebo lidi s problémy. Případně se podívej i na jejich další videa, mají tam jogu, pilates apod.
https://fitfabstrong.cz/well/

anonym_e675de
Včera v 18:02

Já mám ráda tento kanál https://www.youtube.com/@JuiceandToya Mají dobrou energii a vždy jeden z nich jede variantu pro začátečníky.

cuma
Včera v 19:32

Fitfab light

lenivekotatko
Včera v 21:15

Ja mam presne,taky cca pul hodinu... To je max cas,kdy muzu fakt kazdy den,poridila jsem si domu orbitrek,a zatím (4 tydny) fakt pravidelně beham... A fakt se na to tesim,neexistuje,ze bych vynechala,max 2 dny,kdy jsem to nestihala mezi 12ctkama v práci..zacinala jsem na 20 min,postupne pridavala minuty,zatez...je to vyloženě kardio,drzim rychlost,pustim si video,serial a jedu..je to masakr,jsem uplne mokra,ale zároveň prisla i mensi chut k jidlu a to,ze tam proste doslova potim krev,tak i ta chut prasit mne celkem presla🤣🤣 cvicici videa mne po 4 cvicenich presla, bolelo mne vse🤣 a navic to bylo nooo,nez to najdu,je cas...a on uz pak neni🤣🤣 navic mne prestaly bolet zada!!! Vysledky vidim,citim,zatim jen lehce,na obleceni apod ale dam to,navic je to proste chvilka kazdy den pro mne a mam mnohem vice energie,byt jsem se bala opaku

autor
Dnes v 06:25
@lenivekotatko

Ja mam presne,taky cca pul hodinu... To je max cas,kdy muzu fakt kazdy den,poridila jsem si domu orbitrek,a zatím (4 tydny) fakt pravidelně beham... A fakt se na to tesim,neexistuje,ze bych vynechala,max 2 dny,kdy jsem to nestihala mezi 12ctkama v práci..zacinala jsem na 20 min,postupne pridavala minuty,zatez...je to vyloženě kardio,drzim rychlost,pustim si video,serial a jedu..je to masakr,jsem uplne mokra,ale zároveň prisla i mensi chut k jidlu a to,ze tam proste doslova potim krev,tak i ta chut prasit mne celkem presla🤣🤣 cvicici videa mne po 4 cvicenich presla, bolelo mne vse🤣 a navic to bylo nooo,nez to najdu,je cas...a on uz pak neni🤣🤣 navic mne prestaly bolet zada!!! Vysledky vidim,citim,zatim jen lehce,na obleceni apod ale dam to,navic je to proste chvilka kazdy den pro mne a mam mnohem vice energie,byt jsem se bala opaku

@lenivekotatko Díky za zkušenost. Škoda, že ho nemáme, kam dát.

barumrallyebum
Dnes v 10:27

Ja myslim, ze nejjednodussi je zacit cvicit LISS CARDIO. Je jedno od koho to bude. Je to to nejmin namahave cviceni, pro zacatecniky nebo obezni, ideal.

ceramidy
Dnes v 10:51

@anonym_autor cvicim toto je tam na vyber hromada videi pomalejsi i sviznejsi a za me super 🙂 https://www.youtube.com/@BurpeeGirlLiss

uzivatelkapetra
Dnes ve 12:18

Kdysi jsem si koupila Nintendo switch z druhé ruky a k tomu hru ring fit adventure a docela dlouho mě to bavilo, teď nemám na to chvilku klidu.
Ze začátku jsem byla ráda, že jsem přežila jeden "level", později jsem těch her zvládla daleko více a líbí se mi, že je to celkem komplexní. Některé hry jsou více kardio, některé nohy, ruce, atd.
Najdi si nějaká YT videa jak to vypadá.
Ale je tam ta počáteční investice.

makisatko
Dnes v 20:39

Já jsem se zúčastnila online kurzu, kde povídali o tom co jíst, kdy jíst, recepty, na co si dát pozor, že to jde i bez cvičení a bez hladovění a teď otevírají druhé kolo. Ja zhubla 3,5kg za 4 týdny (pravda sem tam jsem něco porušila, ale pak zas naskočila zpet a funguje to) A je to zdarma. Navic kdyz jsem neměla čas, kdykoliv se k těmto informacím a záznamům můžu vrátit. Pokud by měl někdo zájem, můžu poslat odkaz. A navíc, je to zdarma.

makisatko
Dnes v 20:43
@makisatko

Já jsem se zúčastnila online kurzu, kde povídali o tom co jíst, kdy jíst, recepty, na co si dát pozor, že to jde i bez cvičení a bez hladovění a teď otevírají druhé kolo. Ja zhubla 3,5kg za 4 týdny (pravda sem tam jsem něco porušila, ale pak zas naskočila zpet a funguje to) A je to zdarma. Navic kdyz jsem neměla čas, kdykoliv se k těmto informacím a záznamům můžu vrátit. Pokud by měl někdo zájem, můžu poslat odkaz. A navíc, je to zdarma.

@makisatko tady je odkaz na kurz. Zacina v breznu: https://1url.cz/sez8T