Orbitrek nebo rotoped: Který je lepší na hubnutí?
Ahojky co je lepší ? Máte někdo zkušenosti ? A kolik jste po případně zhubli 🙂🙂
Nemůžu se rozhodnout děkuju
Rotoped je spis rehabilitacni pomucka…takze bud spining kolo nebo orbitrek..jde o to co vi te bavi,abys vydrzela
Rotoped je dobrý jako věšák na prádlo 😆.
@berenika39 v kuchyni jsem začala jako první ☺️🙏 musím říct že změna jídelníčku a mám necelé 2 kg dole
Cvičím doma 30/40 minut chodíme ven na procházky
Chtěla bych zařadit ještě nějaký pohyb doma 😄
Určitě zařazují brusle a kolo
@danca_ děkuju ☺️
Za mě určitě orbitrek. Už dřív ve fitku jsem na něj ráda chodila,a před vánoci si ho pořídila dom,měla jsem autonehodu,tak ted do fitka nedojizdim,a ten orbitrek domu je fakt supr volba. Většinou cvičím večer a kouknu u toho i na seriál🙂
Mam oboje. Na orbitreku musim poslouchat rychlou hudbu, aby me to motivovalo, u rotopedu se da fungovat i na pomalejsi hudbe. Jinak si myslim, ze na orbitreku si vic maknes, ale zase vic spalis. Zkus a vyber si co te bude vic bavit. To je nejdulezitejsi!.
Já mám orbitrek, jednu dobu byl spíš věšák na prádlo. Myslím, že je lepší než rotoped, protože se zapojí celé tělo.
Ale jen tak cvičením jsem nezhubla nikdy nic. Jen zpevnila postavu.
Zhubla jsem až hlídáním stravy kdy jsem byla v kalorickém deficitu.
Orbitrek, já mám po tchyny starý a úplně mi stačí, jsem vysoká, takže i rozsah super, že někomu koleny do předních částí- to je potřeba si pohlidat. Jednak na něm slapů třeba hodinu + jsem se naučila u cvičení zapojovat různé cviky s rukama a cinkama nebo jako běh. Nebo se na něm rozehzivam před cvičením. Rotoped mi přijde hodně odmezený na nohy, a sedět u cvičení je prostě k ničemu.

To je jedno, jak budeš mít pohyb - na čem.... jediná podmínka je kalorický deficit, méně přijmout, než vydáš. Zhubla jsem sportem a vyváženou stravou, a sport myslím plavání, alpinning, silový trenink a pokud budeš mít orbitrek nebo rotoped, a budeš mít větší příjem - je to jedno. Začni v kuchyni🙂)))