Jakou keto dietu si vybrat?

janenowak
4. únor 2021

Ahojte! Chci začít hubnout s keto dietou, ale nevím, kterou zakoupit. Nemáte prosím někdo zkušenosti? Je lepší Ketomix, KetoDiet, nebo ještě něco jiného? Kolik jste s nimi zhubli vy? Děkuji za tipy!

zelenaesmolda
4. únor 2021

@janenowak
Zadnou.Zacini se hybat,uprav jidelnicek a vybodni se na tyhle predrazene diety.

adelka951
4. únor 2021

Pokud uz chceš keto dietu, tak rozhodně žádné pytlíky, ale skutečné čerstvé potraviny.

janenowak
autor
4. únor 2021

@zelenaesmolda Děkuju, ale chci tohle fakt vyzkoušet, když to nebude nějak fungovat nevadí, ale vypadá to, že to má fakt výsledky a tak to ráda zkusím.

martiniquest
4. únor 2021

Zadnou. Zadne sacky ti nenahradi normalni jidlo. Keto dieta se da drzet i se skutecnymi potravinami

janenowak
autor
4. únor 2021

@adelka951 Joo, na to chci přejít potom. Ale asi chci na pytlíčkách začít, protože je pro mě těžký jen tak přejít na keto stravu z normální stravy.

zelenaesmolda
4. únor 2021

@janenowak v reklame vsechno vypada super,i Tiande vypada jako prirodni kosmetika

martiniquest
4. únor 2021

@janenowak Proto prejdes z normalni stravy na sacky? Promin, ale pokud si nesrovnas hlavu, dlouhodobe nezhubnes s nicim.

camelinka
4. únor 2021

@janenowak Zadnou ;) Kolega vyzkousel, behem chvilky zhubl krasnych 15kg a 25 ma zpatky ;) ...a to se po diete nijak extra necpal...A to se vyplati, za ty prachy 😂😂🙈🙈

janenowak
autor
4. únor 2021

Achjo, no nic, budu ignorovat zly komentare. Kazdopadne kdyz se tu objevi nekdo, kdo ma zkusenost s keto dietou v saccich a napise mi, ktera je podle neho nejlepsi, budu moc rada. Ja se zatim rozhoduju podle internetu, ale neni to tak dobry, jako osobni zkusenost. Kamaradka mela dobrou zkusenost s Ketomix a taky o Ketomix pisou ze je to nejlepsi z tech dostupnych, treba tady: https://zivotavyziva.cz/jak-zhubnout/keto-dieta/ nebo tady https://ketoplaneta.cz/nejlepsi-keto-dieta/ , ale pak na dalsich strankach pisou ze je zas nejlepsi neco jineho. Dalsi kamaradi byli zase dost spokojeni s Its my life. Takze jestli nekdo vite vic nez ja, tak dejte vedet :D A prosim, vy, co s keto dietou nesouhlasite, tak se mi k tomu nevyjadrujte a nebudte zbytecne prudy. Vzdyt na to se vubec neptam.

martiniquest
4. únor 2021

@camelinka Vsak ty diety taky slibuji kila dolu a ne, ze to udrzis, ne? 🤣🤣

zelenaesmolda
4. únor 2021

@janenowak
Tak proc se ptas kdyz nechces nic slyset?

zelenaesmolda
4. únor 2021

@martiniquest
Presne tak

veruuu_kubesovic
4. únor 2021

manžel začal hubnout až díky nízkosacharidové stravě (dcera onemocněla cukrovkou), jí 6x denně malé porce, žádné knedlíky a bílé pečivo, omezil cukry a sladké pití + k tomu pravidelný pohyb...
žádná reklama ti nezaručí, že zhubneš, to ale asi nechceš slyšet...

janenowak
autor
4. únor 2021

@veruuu_kubesovic To si právě myslím, že je cesta a na to se chci potom taky vrhnout, na normální nízkosacharidovou stravu. Ale chci jako první začít kupovanou dietou, je pro mě prostě těžký přejít z jednoho na druhý. Udělat větší změnu a přejít na pytlíky a potom se "vrátit" do low carb pro mě bude o dost jednodušší, než jít z normální stravy na low carb.

pabka
4. únor 2021

@janenowak já ti rozumím a vždy absolutně nechápu komentáře mimo tema a odpovědi mimo otázku...
Ale k věci - já držela Ketomix, chutnal mi a zhubla jsem. Bohužel jsem pak neudržela dlouhodobě low carb což jsem měla v plánu a vrhla se nezřízeně na vše, co predtim, občas Mekac apod. 😂🙈 a přesto jsem zatím nepribrala moc. Je to téměř rok.

janenowak
autor
4. únor 2021

@pabka Děkuju! Já právě doufám, že lc potom udržím, jako samozřejmě je to těžký a občas to třeba poruším, ale znám lidi co tak jí normálně a je to úplně v pohodě. A díky za tip na ketomix, mě se zatím taky nejvíc líbí.

katanovobran
4. únor 2021

@janenowak ahoj,moje kamarádka keto držela pokaždé tedy zhubla ale strašně se natrapila a měla Jojo efekt jako blázen ..hodně.Potom přešla na low carb kde muže maso zeleninu,kromě tedy bílého pečiva a příloh jako jsou brambory atd ji vše je spokojena kila ji jdou dolu a už nemá ani chut na to jist tak jak jedla drive...takže za mě bych ti doporučila spis toto ale je to tvé rozhodnutí 😊

mimco
4. únor 2021

@janenowak kolega ty pytlíky jedl, smrděla z toho celá firma, že se nám všem zvedal kufr.
Je to chemie, zničil si žaludek, měl potíže s játry, tzn. je to svinstvo za mraky peněz a pozitivní efekt nula. Zhubnul, to sice jo, 40kg, ale díky krásnému jojo efektu 50 nabral zase zpět!!!!
Logicky ti nemůže nic z pytlíku vynahradit plnohodnotnou a kvalitní stravu, tak rozum do hrsti!

jjasmina
4. únor 2021

@zelenaesmolda přesně

budilucka
4. únor 2021

@janenowak Já naprosto chápu, že si ten začátek chceš ulehčit, ale spíš si to naopak o dost ztížíš 🤷‍♀️ Zvykneš si na pytlíčky, co se jen jednoduše smíchají s vodou, a pak najednou ze dne na den chceš začít plnohodnotně vařit? Od základu bez polotovarů z často nových a dosud neznámých surovin? Tak to pak klobouk dolů 👍

denissima
4. únor 2021

@janenowak Ahoj, já minuky rok byla 3 měsíce na Ketomixu a teď jsem se k němu zase vrátila. Zhubla jsem, žádnej jojo efekt nebyl. Je to snadny, rychlý, pohodlný.

majena39
4. únor 2021

Já jsem měla Prodietix 🙂 Zhubla jsem hodně. A to jsem to nejedla tak jak píšou oni, ale nahradila jsem s tím pouze některá jídla. Nebyla jsem celý den na pytlíkách. Ale chutnaly mi jen slaná jídla, sušenky a ovocné koktejly. Jinak to sladké chutnalo dost uměle. Ale efekt to splnilo na jedničku. A jak říkám - nejedla jsem celé dny pytlíky. Ale nahradila s tím třeba 2-3 porce jídla denně. Zbytek 2-3 jsem měla celkem normální a výsledek se dostavil stejně. A žádná sportovkyně nejsem 🙂

hasara33
4. únor 2021

@janenowak ahoj, no já ti ohledně zkušenosti s Keto....neporadím, ale v první řadě by ses o tomhle měla poradit s lékařem, protože pokud bys měla problémy s játry nebo trpěla na žlučník tak ti tahle dieta může pěkně zavařit, mírně řečeno 😉

monika3456
4. únor 2021

@janenowak zkus ketomix 🙂 jídla mají chutné, dá se to a hlavně, rychle zhubneš, což tě hoooodně namotivuje. Je to fajn to držet max 3 mesíce a pak začni s low card, výborný skupinky jsou na fb. Nechápu tyhle komentáře, co tu všichni maj. Je dobře, že chceš shodit a keto tě výborně namotivuje.

pampeliska1313
4. únor 2021

Kamarádka něco z tohohle měla.. dobrala co měla a co se nestalo - odešla voda, ale jakmile začala jist normálně, bylo to v čudu. Teď mluvim jako člověk co celej život bojuje s váhou, má problémy se stitkou a hormonama obecně.... pomůže jen cvičení a normální porce/jídlo. V ničem jiným to není a tělo Vám vrátí to, co do něj investujete - práci a investování času do sebe sama - pak nastane lepší pocit, vnímání sebe sama a i nějaký to kilo dolů. Nic jinyho dlouhodobě nefunguje. Ale pokud si za ketem stojíte, zkuste to. Sama pak musíte zhodnotit, jestli to byly dobře investovany peníze, nebo jen chvilkova pomoc. A nebo si zkuste zjistit něco o kalorickym deficitu a základech zdravyho stravování.

hankaviki
4. únor 2021

Doporučuju Prodietix, je asi nejchutnější. Není to dieta pro každého, ale jí vydržela a zhubla 35 kg.

gracinka7
4. únor 2021

Žádnou. Pokud se tím nehodláš stravovat do konce života, bude následovat akorát jojo efekt.

sudylichozrout
4. únor 2021

@janenowak Proč nepřijmeš fakt, že ty sáčky jsou podvodná hovadina a nezačneš přemýšlet jinak? Chceš zhubnout? Vyser se na sáčky, na keto dietu, paleodietu a podobné nesmysly a začni dodržovat jednoduchou matematiku. Nižší příjem než výdej. Dlouhodobě si navykni, že můžeš jíst cokoliv, ale v menším množství. Přestaň se cpát, začni se hýbat. Je to zdarma a je to efektivní, nehrozí ti totiž brutální jojoefekt.

mette11
4. únor 2021

Sacharidy mají v jídelníčku svůj účel. Vyhýbala bych se předraženým dietám a raději si zaplatila konzultaci s jídelníčkem u nutričního terapeuta, pozor na rozdíl mezi vyzivovym poradcem a nutricnim terapeutem. Neříkám, že jsou všichni výživový poradci špatní, bohužel už jsem se setkala i s poradci, kteří doporučovali zázračné produkty či nizkosacharidove diety.

martiniquest
4. únor 2021

@sudylichozrout Hele na low carb mi nasahej 😂 na me to funguje. Jsem KS 0 a poly/sacharidy mi akorat rozhazuji glykemii, takze diky LC drzim stabilni cukr, nemam potrebu se porad dozirat a prijem je v konecnem dusledku deficitni. Diky mnoha dietam a desne blbemu stravovacimu stylu jsem si za svuj zivor vypestovala nabeh na inzulinovou rezistenci a za me je jidelnicek s omezenim sacharidu super. Ale samozrejme ze skutecnych potravin, ne chemicke smakulady z pytliku. A neni to obecne platne, kazdemu sedi neco jineho, of course. Libi se mi pristup Margit Slimakove - zakladem je jidelnicek ze skutecnych potravin v co nejvyssi kvalite, a pak uz je na kazdem, zda ma vyvazeny pomer zivin nebo jede spis na sachry nebo tuky.