Ahoj, ahoj, ahoj 😀
Takže...zakládám tohle téma, pač už si fakt nevím rady a potřebuju poradit 😝 Jde o to, že jsem půl roku po porodu a ještě jsem ani trošku nezhubla. V těhotenství jsem přibrala 28 kg, po porodu jsem hned přišla o 6 kg, pak během 14 dní o další dvě a od té doby vážím pořád stejně. Takže mi ještě zbývá 20 kg na moji původní váhu 😖
Nemáte nějaký recept jak s těma kilama zatočit 😀
Vím, že na každýho platí něco jinýho, ale já klidně vyzkouším všechno, jen když to zabere 😀
Už před těhotenstvím jsem 14 kilo zhubla, ale to bylo tím, že jsem pracovala a od rána do večera lítala 😝
Jenže to už teď nemůžu, s malou se to fakt nedá 😀
Poradíte jak na to 😕 😅 😀 😀 😀
No a kdo mi poradí a já díky němu zhubnu tak má u mě schovanou bonbošku a velký dík 😀 😀 😀
ty trdlo- já myslela, že máš tak 100, podle toho jak "zoufale" píšeš 😀 . ALe stejně to tak je, vyprdni se na jogurty(jenom) a bašti po malých porcích, víckrát denně. A hejbej se.. 😎 já fakt myslela, že jsi tlusťoch a ty jsi přitom "vizuna" 😀 😀 😀
alishia-já se s tebou na to klidně dám....na hubnutí!a kolik měříš-to je důležité!ženská co má 55kg při výšce 145cm už má nadváhu,kdežto při výšce 175cm podváhu...já mám 158cm a nyní 76kg-sice všichni říkají,že mi typují tak o 10kg mín než kolik vážím,ale mám 76kg....!
a vidím,že nevedu tady jen v kg--ale i v počtu dětí 😀
misak: no vizunu si predstavuju trochu jinak:D proste se musim veji zpatky do dzin.) je to asi 4 mesice zpatky a vesla sem se do nich, mela sem 53kg. ale pak se neco zmenilo, a od te doby vaha jde nahoru. nejspis je to tim ze malej zacal chodit, a ja se prestala hybat,kdyz ho nemusim prenaset.
Alishia - koukám že jsi jako já - taky pořád řeším váhu 😀 , doma mi nadávaj že jsem hubená, že nic řešit nemusím, ale já se pořád nějak necítím... stačily by mi taky tak 2 kilíčka a byla bych spokojená 😉
a jako správná dietářka jsem dnes udělala na oběd bramborové knedlíky se švestkama a makem 😀
andy: ja mam 164cm, zadnej zazrak:D koukam ze ty si ale malinkata.) Dve deti, tyjo mas muj obdiv.) ja nezvladam pomaluu to jedno natoz mit druhe.)
slunickooo: a jak si na tom ty? kolik meris a vazis?
no-já jsem prcek...a moje mamka má 152cm-takže můžu být ráda že jsem to nepodědila amám něco navíc 😀
dvě děti jsou super-a klidně i třetí,opravdu 😉 pro mě je lepší mit čtyři než žádné.když měla moje starší rok,taky jsem si k ní neuměla představit sourozence,stačilo mi to bohatě.ale už má tři a půl roku,sama se obleče,vysleče-sama se nají,nemusí se uspávat-takže je to pohodička.ba právě mi i něco podá,donese-takže pomůže.neměnila bych...
holky a když si tu napíšem váhu,tak si tu klidně můžem napsat i věk..mě je 26 let!
166 cm, naposledky co jsem lezla na váhu jsem měěla 55 - pak bych - podle obleččení - řřekla žže něěco víc, ted možžná zase 55 ??? Na váhu ted raděěji nelezu 😀
holky-vás by měli vyškrtnou z debaty o hubnutí-probůh,co vy chcete hubnout.sluníčko-ty jsi velice hubená.... 😉
33 Kristovy léta 😀 😀
ale nejsem - fak tne
sluničko-ty máš taky dvě děti-jak to zvládáš?já jsem štastná---já jen tak,pro povzbuzení alishi--dodat odvahu ke druhému.a vidím,že jsi byla poprvné matkou ve 23letech jako já.....to druhé jsem stihla dřív.... 😉 ty už máš slečnu opravdu samostatnou,puberta na krku co?
tak bychom si mohly kazdy vecer napsat, co sme za den snedly a kazde rano napsat ubytek:D jestli nejakej bude.
andy: me je 24let🙂 ja si myslim ze me to taky jeste nekdy chytne mit dalsi, ale zatim me ten malej rarach zamestnava az dost, je silene votravnej, nedokaze si hrat sam.
slunicko: Ja mam 55kg naha:(takze s oblecenim to radeji nechci ani vedet.)
jj 2 děěti, první jsem měěla ve 22 dokonce 😀 , zvládám to - řřekla bych v pohoděě, je to sice záhul, s první dcerou jezdíme 2 x týdněě asi 18 km do měěsta na kroužžky, malou tahám s sebou 😀 , ale zase se aspon nenudíme.... jj puberba s ní mlátí festověě 😀
alishia-klidně si to můžem napsat.já hlasím,že už mám ty bramborové knedlíky v sobě-y žádné výčitky nemám...to dojde až večer,ale dnes budu cvičit,takže pohoda-a odpoledne jen activia-a na večeřu celozrný rohlí se šunkou-tot vše dneska.a samozřejmě kávička---to je moje droga 😉 hned po dětech jsem na ni závislá...až pak je manžel... 😀 😀 😀
to dodje časem touha po druhém-uvidíš.a uvidíš taky,že je to lepší jak jedno.
já mám dvě malé-tříleté a pětiměsíční,někdy je toho dost-ale jak řeklas sluničko-neni nuda.a tu já nemám ráda hrozně.
na pubertu se netěším ani trošku.
me se vojta taky narodil kdyz mi bylo 22.
sluničko-divala jsem se na vaše miminko-jak tam máte to video-to byla ta starší nebo ta menší?krásné miminko-opravdu úžasné... 😉
no-mě bylo taky jako prvorodičce 22 let-měla jsem až za dva měsíce 23let,tak to jsme na tom tady stejně-jen s tou váhou teda ne-VY DVĚ TU NEMÁTE CO POHLEDÁVAT! 😀 😀 😀 😀
andy: tak ja mam od rana v sobe, mozarellu, 1x activia jogurt, 2x mala miska s testovinovym salat a tunakem (plus zelenina). dale planuju kureci kousek k obedu, odpolko asi dalsi jogurt, a pak asi zase testovinovy salat, a pak uz nic. cvicit chci take.
alisha-tvůj malý je nádherný-a sluší ti to moc na těch fotkách.a bohužel jsem (nebo vlastně k tvé radosti)neshledala,že bys měla nějaký problém...
já jsem měla ráno rohlík s máslem,na svačinu hrušku-ted ty knedle-pak activii a pak rohlík se šunkou a kakao.
andy: mas moc krasne holcicky.vypadate jako moc spokojena rodinka🙂 a co manzel je s tebou spokojeny? Me manzel rika ze sem hezka, jenze on je tak nauceny.) vi co ma rikat, jinak by to schytal:D
jinak ty fotky uz sou rok stare. zkusim nahrat nejake aktualnejsi:D to sem prave mela 53kg a byla moooc spokojena.) a to sem taky mela jeste vice pohybu protoze sem musela vojtu tahat a on byl sakra tezkej:D
mam silenou chut na ty svestkove knedliky:DD
JSME SPOKOJENÍ-díky 😉 zatukám-aby se to neotočilo,tuk tuk tuk 😀
můj manžel je spokojený,protože já mívala ještě o 8kg víc než mám ted po dvou dětech (myslím před oběma dětma).a já ač to vypadá hrozně: 158cm a 76kg,tak fakt nevypadám si myslím jak pneumatika..a jsem jakžtakž spokojená i já,na to že mám teprve 5měsíců po porodu a už tolik kilo dolů-nosím velikosti co jsem nenosila ani před dětma.ale samozřejmě vím,že to ještě min.10kg chce..to je jasné-v mých očích i 20kg,no ale nad tím všichni by asi kroutily hlavou,jestli jsem se nezbláznila.jak anorektička vypadat nechci-jen byt spokojená ze sebou.a taky si myslím,že to manžel má spíš naučené...ale to je taky důkaz lásky říkat to,co chceme slyšet 🙂
tak si dojed-máš to sem daleko?já jsem okr.Kroměříž-zlinský kraj...
hledam prave holky takhle na chatu, ktere chteji taky nejaky to kg dolu. ze bychom si vzdelovaly nase uspechy a neuspechy. a vzajemne se podporovaly.